Aatami etsii Eevaa -ohjelman Antti vältteli sängystä nousemista aamuisin, jos kameramiehet olivat paikalla. Joensuulainen huoltomies etsii alasti seuraa ohjelman toisessa jaksossa ensi maanantaina. Kuva: Nelonen
Aatami etsii Eevaa -ohjelman Antti vältteli sängystä nousemista aamuisin, jos kameramiehet olivat paikalla. Joensuulainen huoltomies etsii alasti seuraa ohjelman toisessa jaksossa ensi maanantaina. Kuva: Nelonen

Osa nakudeittiohjelman miehistä oli huolissaan erektioiden tallentumisesta kameralle.

Aatami etsii Eevaa -ohjelma on herättänyt keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa keskustelua erityisesti navan alapuolella olevista asioista. Eikä ihme – etsiväthän sinkut seuraa täysin alastomina.

Ensin ihmeteltiin, miksei naisilla ole häpykarvoja ja nyt sitä, aiheuttivatko ohjelman sinkkumiesten erektiot kiusallisia tilanteita.

Yksi ohjelmaan osallistuneista miehistä, joensuulainen Antti, kertoi Radio Aallon haastattelussa, että pysytteli aamulla visusti peiton alla, kun kameramiehet ilmestyivät paikalle.

Ohjelmaa tuottavan Eyeworks Finlandin Nonna Tähtisen mukaan erektioasiat huolettivat osaa miehistä jo ennen ohjelmaa. Harva kun haluaa klippejä Youtubeen pällisteltäväksi.

– Useampi mies otti tämän puheeksi. Sanoimme, että jos näin käy, niin lupaamme, ettei siitä tehdä suurta numeroa – sillä ei lähdetä revittelemään. Jokainen sai olla turvallisin mielin, että kamera ei ainakaan zoomannut navan alapuolelle, jos näin kävi, Nonna Tähtinen kertoo.

Vaikka Anttia hieman huolettikin aamuhetket kameran edessä, muut kuvaustilanteet eivät häntä arveluttaneet.

– Ei ainakaan omalle kohdalle sattunut, että olis kameran edessä sattunut sellaista tilannetta. Kameraryhmä toi oman paineensa siihen. Ja ehkä olen sen verran ujo poika, Antti kertoi aiemmin radiohaastattelussa.

Entä onko erektiokohdat leikattu kokonaan pois ohjelmasta?

– Tarkkasilmäiset olivat kuulemma havaitsevinaan puoliheijarin jo ensimmäisessä jaksossa. Mutta ei ohjelmassa nähdä niin sanotusti kunnon seisokkeja, koska se ei ole ohjelman idea. Halusimme tehdä ohjelman tyylikkäästi ja rakentaa sen ihan muiden asioiden varaan. Tärkeintä oli, että osallistujilla oli rento ja turvallinen olla, Nonna kertoo.

Katso ma 13.4. jaksossa mukana olevan Antin haastattelu videolta. Video: Radio Aalto


2021149

Lue myös:

KSML: Aatami etsii Eevaa -Juuson alastomuus oli liikaa hänen työnantajalleen

Miksi Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Sinkut julki! He etsivät seuraa Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen