Sauli Koskinen on Suomen ensimmäinen Dancing on Ice -voittaja. Kuva Petri Aho/Nelonen
Sauli Koskinen on Suomen ensimmäinen Dancing on Ice -voittaja. Kuva Petri Aho/Nelonen

Toiseksi tulleen Arttu Wiskarin mielestä Sauli ansaitsi voiton.

Sauli Koskinen, 28, voitti Dancing on Ice -kilpailun parinsa Nea Ojalan kanssa. Toiseksi luistelivat muusikko Arttu Wiskari, 29, ja Eveliina Pöllänen.

– Mulla on ollut tosi hyvä opettaja, Sauli kiitteli Nelosen suorassa lähetyksessä.

– Meistä tuli Saulin kanssa hyvät ystävät. Voitto meni täysin oikealle ihmiselle, Arttu kehui Saulia.

Sauli ja Nea saivat kolmesta tanssista 119 ja Arttu ja Evelinaa 116,5 pistettä, mutta lopullinen voittaja ratkesi katsojien äänillä. Vierailevana tuomarina finaalissa nähtiin Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmasta tuttu muusikko Mikko Kuustonen.

Dancing on Ice esitettiin Suomessa ensimmäistä kertaa ja siihen osallistui yhteensä yksitoista julkkista.

Lue myös:

Sauli Koskinen exästään: "Adam on minulle todella rakas"

Adam Lambert Sauli Koskiselle Twittterissä: "Olen ylpeä sinusta"

Sauli Koskinen elää megatähden puolisona: "Olen oppinut varovaisuutta" 

Adam Lambert: "Sauli pitää jalkani maan pinnalla"

Arttu Wiskarista isä: Lapselle kelpaa Mikko Alatalon koko tuotanto

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen