Toistensa ensirakkaudet, Allu ja Essi, menivät naimisiin maanantaina esitetyssä jaksossa. ”On tuntunut paljon paremmalta kuin aikaisemmilla kerroilla”, kolmatta kertaa naimisissa oleva Allu kertoo. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Toistensa ensirakkaudet, Allu ja Essi, menivät naimisiin maanantaina esitetyssä jaksossa. ”On tuntunut paljon paremmalta kuin aikaisemmilla kerroilla”, kolmatta kertaa naimisissa oleva Allu kertoo. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Maanantain Satuhäät-jaksossa avioituneiden Allun ja Essin Lapin-reissu sai ikävän päätöksen.

Eilisessä Satuhäät-jaksossa toisensa saaneet Essi Pulkkinen, 45, ja Ari Allu” Kalliokoski, 46, kertovat ohjelman Youtube-kanavalla, miten elämä on sujunut häiden jälkeen.

Parin mukaan suhteessa kaikki on kunnossa, mutta Allun Lapin-reissulla saama sairauskohtaus on saanut molemmat mietteliäiksi. 

”Olimme syömässä, kun yhtäkkiä tipuin.”

– Olimme mökissä syömässä, kun yhtäkkiä tipuin. Meni muisti, enkä muista kohtauksesta mitään. Se oli pahimmanlaatuinen sairauskohtaus, Allu kertoo videolla.

Allu vietiin välittömästi sairaalaan, ja lääkärit epäilivät aluksi epilepsiaa. Pian kuitenkin selvisi, ettei mikään viittaa siihen.

– Rovaniemellä otettiin kaikki aivokuvat, mutta syytä ei löytynyt. Asiaa tutkitaan vielä. Siinä tuli vähän uusi asenne elämään kertalaakista, Allu sanoo.

Hääjuhlat työllistivät poliisia

Allu ja Essi kertovat videolla myös, miten heidän hääjuhlansa sujuivat sen jälkeen, kun kuvausryhmä oli poistunut paikalta. Jaksossa nähtiin pieni välikohtaus, kun kuokkavieraat häiriköivät juhlia ja paikalle jouduttiin soittamaan poliisi.

”Pari miestä kävi ehdottelemaan törkeyksiä väärille ihmisille.”

Juhlat työllistivät poliiseja vielä myöhemminkin yöllä.

– Siinä oli sellaista rähinänpoikasta. Pari miestä kävi ehdottelemaan törkeyksiä väärille ihmisille. Nämä pyysivät minua avuksi, ja minun päällehän siinä käytiin ensimmäisenä – siitähän se soppa syntyi, Allu muistelee.

Poliisit saivat kuitenkin rauhoitettua tilanteen, ja kaiken kaikkiaan häät olivat niin parin kuin vieraidenkin mielestä onnistuneet.

Entä miten parin hääyö meni? Katso videolta.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00