Satuhäiden neljännessä jaksossa toisensa saavat Petri Korjonen, 26, ja Maiju Sallinen, 31. Molemmat ovat häiden aikoihin työttömiä, joten hääbudjetista ei lipsuta. Kuva Yle Kuvapalvelu
Satuhäiden neljännessä jaksossa toisensa saavat Petri Korjonen, 26, ja Maiju Sallinen, 31. Molemmat ovat häiden aikoihin työttömiä, joten hääbudjetista ei lipsuta. Kuva Yle Kuvapalvelu

Satuhäiden neljännessa jaksossa vihkivalan vannovat lahtelainen Maiju Sallinen ja Petri Korjonen. Impulsiivinen sulhanen kosi viisi vuotta vanhempaa morsianta parin kuukauden seurustelun jälkeen.

Satuhäät-ohjelman neljännessä jaksossa naimisiin menevät Maiju Sallinen, 31, ja Petri Korjonen, 26.

Avioliitto on molemmille toinen, ja parin uusperheessä temmeltää parhaimmillaan viisi poikaa. Petrillä on edellisestä liitostaan kaksi ja Maijulla kolme poikaa kahden eri miehen kanssa. Petri haluaisi lisää lapsia, mutta Maiju ei ole asiasta yhtä innossaan. Petrin pahinta vauvakuumetta on onneksi helpottanut koiranpentu.

Maanantai-iltana (3.2.2014) esitettävässä jaksossa selviää, että lahtelainen pariskunta on seurustellut ennen häitä reilun vuoden. Impulsiivinen sulhanen kuitenkin kosi morsianta Tallinnan-laivan kannella vain parin kuukauden seurustelun jälkeen.

Pari vihitään Hollolan kirkossa, ja hääjuhlat pidetään Hollolan vanhalla kunnantalolla. Sekä Maiju että Petri ovat häiden aikoihin työttömiä, joten hääbudjetista ei lipsuta.

Satuhäät ma 3.2.2014 TV2:ssa klo 21. Ohjelman voi katsoa myös Yle Areenasta. Maijun ja Petrin trailerin näet täältä.

Lue myös:

Satuhäät-parin rakkaus roihahti parkkipaikalla – morsian vielä avoliitossa toisen kanssa

Muistatko vielä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?

Satuhäät alkaa: toisessa jaksossa vanha, kunnon meininki

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen