Emma Martimon ja Juha-Matti Riihiniemen häitä juhlivat parin kaksi yhteistä lasta sekä Juha-Matin esikoistytär ja hänen eksänsä, joka on myös morsiamen kaaso. Kuvat Yle Kuvapalvelu
Emma Martimon ja Juha-Matti Riihiniemen häitä juhlivat parin kaksi yhteistä lasta sekä Juha-Matin esikoistytär ja hänen eksänsä, joka on myös morsiamen kaaso. Kuvat Yle Kuvapalvelu

Maanantai-illan Satuhäät-jaksossa toisensa saavat torniolaiset Emma Martimo ja Juha-Matti Riihiniemi. Parin suhdekiemurat ovat olleet sen verran värikkäitä, että morsian ja sulhanen kutsuvat itseään Tornion Kauniit ja rohkeat -pariksi.

Maanantai-illan Satuhäät-jaksossa (31.3.2014) suhteensa sinetöivät Emma Martimo, 25, ja Juha-Matti Riihiniemi, 29.

Torniolaisen pariskunnan suhteessa on aina riittänyt draamaa. Aluksi tapailua hidasti se, että sulhasen eksä ja hänen esikoistyttärensä äiti Anniina oli ollut pitkään morsiamen hyvä ystävä. Emman ja Juha-Matin välit lähentyivät noin puoli vuotta sen jälkeen, kun Juha-Matti oli eronnut esikoistyttärensä äidistä.

– Olihan siinä pienen konfliktin ainekset, mutta ei siitä (suhteesta) tietenkään aivan heti huueltu, sanotaanko näin, Juha-Matti kertoo illan jaksossa.

– Me ei haluttu pitää siitä mitään kauheeta julistusta, että nyt me ollaan yhdessä, kattokaa meitä. Ja sitten kun se tuli ilmi, niin vähäksi aikaa otettiin vähän etäisyyttä, Emma lisää.

Ystävyys viileni, ja morsian joutui auto-onnettomuuteen

Emman ja Juha-Matin suhteen takia Emman ja Anniinan ystävyys viileni. Lisää murheita pariskunnan elämään tuli, kun Emma kolaroi työmatkalla rekan kanssa.

– Siinä oli aika kinkkinen tilanne. Poliisi, palokunta ja ambulanssi tulivat paikalla ja rikkoivat auton, jotta minut saatiin sieltä ulos, Emma muistelee onnettomuutta illan jaksossa.

Emma selvisi onnettomuudesta pienillä ruhjeilla, mutta joutui kuukauden sairauslomalle. Sinä aikana Emma, Anniina ja Juha-Matti saivat sovittua riitansa. Välit paranivat pysyvästi, ja illan jaksossa Anniina nähdään morsiamen kaasona.

– Jotkut saattaa nähdä tämän tilanteen vähän erikoisena, että ollaan hyviä ystäviä ja käymme toistemme luona kylässä, Juha-Matti miettii.

Emman mukaan kolmiodraamasta liikkuu kylillä yhä huhuja, ja jotkut ihmettelevät, miten kolmikko voi olla niin hyvissä väleissä.

– Ollaan kai Tornion Kauniit ja rohkeat -pari, mutta hyvällä tavalla kuitenkin, Anniina nauraa jaksossa.

Juha-Matti ja Emma kertovat illan jaksossa avoimesti myös riidoistaan ja siitä, että he ovat lähteneet moneen kertaan ovet paukkuen eri teille.

Emma ja Juha-Matti ovat kuitenkin aina löytäneet takaisin toistensa luo. Nykyään pariskunnan kotona temmeltävät 2,5-vuotias Nuutti ja pian 1-vuotias Hilla sekä kaksi koiraa. Lisäksi parin rivitaloasunnossa viihtyy myös Juha-Matin 10-vuotias esikoistytär Sarina.

Satuhäät TV2:lla ma klo 21. Trailerin illan jaksosta voit katso Yle Areenasta.

Lue aiemmat jutut Satuhäistä:

Satuhäät-morsian huijasi ikänsä 13 vuotta vanhemmalta sulhaselta

Satuhäät: Pikavauhtia kihloihin, omakotitaloon ja vanhemmiksi

Satuhäät: Kuokkavieras saapuu taksilla häihin satojen kilometrien päästä

Satuhäät-morsian hurmasi sulhasen 17-vuotiaana roskakatoksessa

Satuhäät: Vasta sydänveritulppa sai sulhasen kosimaan 20 vuotta nuorempaa morsiantaan

Satuhäät: Sulhanen haluaa viisilapsiseen perheeseen lisää muksuja

Satuhäät-parin rakkaus roihahti parkkipaikalla – morsian vielä avoliitossa toisen kanssa

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?