Emma Martimon ja Juha-Matti Riihiniemen häitä juhlivat parin kaksi yhteistä lasta sekä Juha-Matin esikoistytär ja hänen eksänsä, joka on myös morsiamen kaaso. Kuvat Yle Kuvapalvelu
Emma Martimon ja Juha-Matti Riihiniemen häitä juhlivat parin kaksi yhteistä lasta sekä Juha-Matin esikoistytär ja hänen eksänsä, joka on myös morsiamen kaaso. Kuvat Yle Kuvapalvelu

Maanantai-illan Satuhäät-jaksossa toisensa saavat torniolaiset Emma Martimo ja Juha-Matti Riihiniemi. Parin suhdekiemurat ovat olleet sen verran värikkäitä, että morsian ja sulhanen kutsuvat itseään Tornion Kauniit ja rohkeat -pariksi.

Maanantai-illan Satuhäät-jaksossa (31.3.2014) suhteensa sinetöivät Emma Martimo, 25, ja Juha-Matti Riihiniemi, 29.

Torniolaisen pariskunnan suhteessa on aina riittänyt draamaa. Aluksi tapailua hidasti se, että sulhasen eksä ja hänen esikoistyttärensä äiti Anniina oli ollut pitkään morsiamen hyvä ystävä. Emman ja Juha-Matin välit lähentyivät noin puoli vuotta sen jälkeen, kun Juha-Matti oli eronnut esikoistyttärensä äidistä.

– Olihan siinä pienen konfliktin ainekset, mutta ei siitä (suhteesta) tietenkään aivan heti huueltu, sanotaanko näin, Juha-Matti kertoo illan jaksossa.

– Me ei haluttu pitää siitä mitään kauheeta julistusta, että nyt me ollaan yhdessä, kattokaa meitä. Ja sitten kun se tuli ilmi, niin vähäksi aikaa otettiin vähän etäisyyttä, Emma lisää.

Ystävyys viileni, ja morsian joutui auto-onnettomuuteen

Emman ja Juha-Matin suhteen takia Emman ja Anniinan ystävyys viileni. Lisää murheita pariskunnan elämään tuli, kun Emma kolaroi työmatkalla rekan kanssa.

– Siinä oli aika kinkkinen tilanne. Poliisi, palokunta ja ambulanssi tulivat paikalla ja rikkoivat auton, jotta minut saatiin sieltä ulos, Emma muistelee onnettomuutta illan jaksossa.

Emma selvisi onnettomuudesta pienillä ruhjeilla, mutta joutui kuukauden sairauslomalle. Sinä aikana Emma, Anniina ja Juha-Matti saivat sovittua riitansa. Välit paranivat pysyvästi, ja illan jaksossa Anniina nähdään morsiamen kaasona.

– Jotkut saattaa nähdä tämän tilanteen vähän erikoisena, että ollaan hyviä ystäviä ja käymme toistemme luona kylässä, Juha-Matti miettii.

Emman mukaan kolmiodraamasta liikkuu kylillä yhä huhuja, ja jotkut ihmettelevät, miten kolmikko voi olla niin hyvissä väleissä.

– Ollaan kai Tornion Kauniit ja rohkeat -pari, mutta hyvällä tavalla kuitenkin, Anniina nauraa jaksossa.

Juha-Matti ja Emma kertovat illan jaksossa avoimesti myös riidoistaan ja siitä, että he ovat lähteneet moneen kertaan ovet paukkuen eri teille.

Emma ja Juha-Matti ovat kuitenkin aina löytäneet takaisin toistensa luo. Nykyään pariskunnan kotona temmeltävät 2,5-vuotias Nuutti ja pian 1-vuotias Hilla sekä kaksi koiraa. Lisäksi parin rivitaloasunnossa viihtyy myös Juha-Matin 10-vuotias esikoistytär Sarina.

Satuhäät TV2:lla ma klo 21. Trailerin illan jaksosta voit katso Yle Areenasta.

Lue aiemmat jutut Satuhäistä:

Satuhäät-morsian huijasi ikänsä 13 vuotta vanhemmalta sulhaselta

Satuhäät: Pikavauhtia kihloihin, omakotitaloon ja vanhemmiksi

Satuhäät: Kuokkavieras saapuu taksilla häihin satojen kilometrien päästä

Satuhäät-morsian hurmasi sulhasen 17-vuotiaana roskakatoksessa

Satuhäät: Vasta sydänveritulppa sai sulhasen kosimaan 20 vuotta nuorempaa morsiantaan

Satuhäät: Sulhanen haluaa viisilapsiseen perheeseen lisää muksuja

Satuhäät-parin rakkaus roihahti parkkipaikalla – morsian vielä avoliitossa toisen kanssa

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?

 
 

Joonas ja Vesa-Matti Loiri kertovat Harkimot-ohjelmassa, että heidän suhteensa on täysin kaverillinen.

Näyttelijälegenda Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri sai varsinkin lapsena kuulla kuuluisasta sukunimestään. Joonas ja Vesku ovat sunnuntaina toisen kuuluisan isä-poikaparin vieraina Hjallis ja Joel Harkimon uudessa tv-ohjelmassa Harkimot.

Loirit kertovat ohjelmassa, että heidän suhteensa oli Joonaksen lapsuudessa vuosia katkolla Veskun erottua Joonaksen äidistä. Joonas oli kuusivuotias, kun näki Veskun lähtevän kotoa taksilla.

Sen jälkeen kuudesta seitsemään vuotta meni niin, että Vesku ei ollut lainkaan yhteydessä Joonakseen ja Jenni-tyttäreensä. Näin Vesa-Matti kuvaili ajanjaksoa Loirinuotiolla-ohjelmassa kaksi vuotta sitten:

– Mä en saanut muutamaan vuoteen Jenniin ja Joonakseen yhteyttä. Aina kun soitin, ne oli jossain muualla. Mutta sitten lapset tulivat itse määrätyssä iässä soittelemaan mun ovikel.loa, ja asia hoitui sillä tavalla.

Sovinto kymmenessä minuutissa

Isä ja poika tekivät aikanaan sovinnon laivalla konjakin ääressä – kymmenessä minuutissa. 

– Emme oikeastaan puhuneet siitä, mistä kaikki lähti, vaan siitä, miten nyt jatketaan, Joonas kertoo Harkimoissa. 

”Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten.”

Loirit kertovat, että nyt heidän välinsä ovat hyvät, mutta suhde on täysin kaverillinen. Vesku esittää kuitenkin ohjelmassa pojalleen anteeksipyynnön:

– Haluan pyytää anteeksi sitä, etten ollut aktiivisempi.

– Sä oot saanut anteeksi jo kauan sitten, Joonas vakuuttaa.

Harkimot sunnuntaisin 22.10. alkaen TV5:llä klo 21.

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?