Suvi ja Johannes Honkanen ovat nykyään kahden pienen lapsen vanhempia. Kuvat: Yle Kuvapalvelu
Suvi ja Johannes Honkanen ovat nykyään kahden pienen lapsen vanhempia. Kuvat: Yle Kuvapalvelu

Satuhäät palaa ruutuun. Ensin kuullaan muun muassa, miten nuorina avioituneilla Suvilla ja Johanneksella menee nykyään.

Satuhäät palaa ruutuun ensi viikolla. Ensimmäisessä jaksossa nähdään, mitä neljälle aiemmin ohjelmassa nähdylle parille kuuluu vuosien jälkeen. Yksi pareista on Suvi ja Johannes Honkanen.

19-vuotiaat nuoret nähtiin tv:ssä alkuvuonna 2010. Umpirakastunut pari oli mennyt vanhemmiltaan salaa naimisiin maistraatissa vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Sukulaisille hääjuhlat järjestettiin Porissa vuonna 2009.

– Kumpikaan ei osaa yhtään mitään ja kummatkin on aivan kädettömiä, Suvin äiti tuskaili tuolloin.

Moni epäili myös keskustelupalstoilla, kestääkö nuoren parin liitto. Tiistain jaksossa kuitenkin selviää, että Suvi ja Johannes ovat yhä yhdessä. Häiden jälkeen he ovat muuttaneet useati paikkakunnalta toiselle ja ovat nyt asettuneet Helsinkiin, jossa he asuvat kahden lapsensa: Skye Esterin, 4, ja Lynn Silverin, 2, kanssa.

Aiemmin valokuvausta opiskellut Johannes työskentelee nykyään vartijana ja Suvi on kotiäitinä, mutta opiskelee avoimessa yliopistossa psykologiaa ja tekee satunnaisesti mallintöitä.

– Meillä menee paremmin kuin koskaan, ja ollaan enemmän rakastuneita nyt kuin silloin, Johannes kertoo jaksossa, joka on kuvattu syksyllä 2014.

Myös intohimo on säilynyt parin välillä koko yhdessäolon, kuuden vuoden ajan.

– Liekki ei ole meillä hiipunut ollenkaan, Suvi sanoo.

– Enkä usko, että se sammukaan, Johannes lisää.Suvi ja Johannes Yyterin hiekkarannalla vuonna 2009. Johanneksen isä siunasi parin hääjuhlissa.

Ei pari silti ole kriiseiltä kokonaan välttynyt. Johanneksen mukaan hänellä kesti oma aikansa aikuistua.

– On ollut ihan pakko aikuistua. Ei meillä silti ole tullut lopullista seinää koskaan. Ollaan aina tiedetty, että ollaan aina yhdessä, Johannes sanoo.

– Ja että me kuulutaan yhteen, Suvi myötäilee.

Satuhäät jatkuu TV2:lla ma 23.2. klo 21, uusinta ti klo 13.10. Jaksot, joissa nähdään uusia pareja, alkavat 3.3.

Korjattu klo 20.45: ohjelma jatkuu maanantaina ja uusinta tulee tiistaina. Kuvatekstiss korjattu myös parin sukunimi 22.2.

Lue myös:

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?

Satuhäät-parin kolmiodraama muuttui ystävyydeksi: sulhasen eksästä tulikin kaaso

Kaikki Satuhäät-jutut löydät täältä.

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen