Lähihoitajaksi valmistuva Sari tekee töitä kehitysvammaisen tukikeskuksessa. Joni on töissä poliisin lupapalvelussa. He juhlivat häitään Jyväskylässä. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Lähihoitajaksi valmistuva Sari tekee töitä kehitysvammaisen tukikeskuksessa. Joni on töissä poliisin lupapalvelussa. He juhlivat häitään Jyväskylässä. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Uuden Satuhäät-kauden ensimmäisessä jaksossa häitään juhlivat Sari Leppänen ja Joni Rosenblad.

Tänään se jatkuu! Satuhäät-ohjelman 11. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa häitään juhlivat Sari Leppänen, 25, ja Joni Rosenblad, 28.

Pari asuu Orivedellä Sarin 10-vuotiaan Niko-pojan kanssa. Sari sai Nikon ollessaan vasta 15-vuotias.

– Eihän sitä kukaan sen ikäisenä suunnitellut. Mutta kannettiin yhdessä Nikon isän kanssa vastuu hommasta, ja hyvin on mennyt. Yhdessä ollaan kasvettu. Oon ylpeä siitä, että olen suoriutunut äitinä erittäin hyvin. Hieno yksilö ollaan kasvatettu, Sari kertoo jaksossa.

Sarin mukaan Niko ja Joni tulevat hyvin toimeen.

– Joni ja Niko ovat ihan loistavia yhdessä. Joni ei ole mitään poikkipuoleista sanonut missään vaiheessa. Niillä on niitä miesten juttuja, käyvät kahdestaan pelaamassa tai katsomassa jalkapalloa. Ne tekevät paljon asioita yhdessä, mikä on hellyttävää.

Sari ja Joni tapasivat aikoinaan jyväskyläläisessä baarissa. Ensimmäisellä kerralla ilta jäi tosin lyhyeksi, koska Joni oli ottanut muutaman liikaa. Seuraavana päivänä kaksikon ilta jatkui kuitenkin yömyöhään. Joni vei Sarin baarista jalkapallojoukkueensa kaljottelupaikalle, Tourujoen rantaan.

Aluksi Joni ei tahtonut uskoa, että Sari voisi olla hänestä tosissaan kiinnostunut. Toisin kävi – ja suhde syveni nopeasti.

Satuhäät TV2:lla ma 28.3. klo 21.00

 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00