Marjo ja Jani tutustuivat toisiinsa, kun Marjo oli vielä alaikäinen. Naimisiin pari meni Marjon ollessa 19- ja Janin 29-vuotias. Kuva vuodelta 2008: Ylekuvapalvelu
Marjo ja Jani tutustuivat toisiinsa, kun Marjo oli vielä alaikäinen. Naimisiin pari meni Marjon ollessa 19- ja Janin 29-vuotias. Kuva vuodelta 2008: Ylekuvapalvelu

Illan Satuhäät-jaksossa selviää, mitä haapajärveläisille Marjolle ja Janille kuuluu kuusi vuotta häiden jälkeen.

Satuhäät-ohjelman kauden päätösjaksossa selviää, mitä neljälle edellisten kausien parille kuuluu vuosien jälkeen. Yksi pareista on kesällä 2008 Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla naimisiin menneet Marjo Männikkö ja Jani Nurmenniemi.

Parin Satuhäät-jakso jäi aikoinaan mieleen suvun ristiriidoista, parin ikäerosta ja sulhasen lempeistä puheista.

– Nyt minulla on oma enkeli kainalossa, se on ikuisesti mun oma. Ei tarvi jakaa sitä enää kenellekään, onnellinen sulhanen mietti häissä.

Pari tutustui toisiinsa, kun Marjo oli vielä alaikäinen, 16-vuotias. Naimisiin he menivät Marjon ollessa 19- ja Janin 29-vuotias.

Hääjuhlassa kitkaa aiheuttivat suvun ristiriidat. Morsiamen äiti pahoitti mielensä, kun sulhasen suku halusi järjestää häät omalla tavallaan eikä huomioinut morsiamen suvun toiveita. Morsiamen äiti murjotti häissä tupakkateltassa eikä suostunut osallistumaan häätanssiin eikä -leikkeihin.

”Pikkusieluista meininkiä!”

Hääjaksossa näytettiin myös morsiamen temperamenttinen puoli, kun tämä läksytti sulhasta tekemättömästä hääkakusta. Erilaiset luonteet ja ikäero saivat osan katsojista epäilemään, kestääkö suhde.

Marjon mukaan kielteistä palautetta tuli ”yllättävän paljon” kotiin kirjeitse, sillä vielä tuohon aikaan Satuhäät-fanit eivät olleet aktiivisia sosiaalisessa mediassa.

– Minusta ajateltiin, että ei kukaan aikuinen ihminen voi oikeasti kestää tollasta – ja että toi on vaan tommosta teinihömpötystä. Nyt mä oon 25 ja oon vielä ihan samanlainen kuin silloin, Marjo Männikkö-Nurmenniemi kertoo Mitä heille kuuluu nyt -jaksossa.

Marjon mukaan hän otti palautteen aluksi henkilökohtaisesti – varsinkin kun se tuli suoraan kotiovelle.

– Mutta sitten sitä oli, että mitä nuo on meitä arvostelemaan. Sen pystyi kääntämään huvitukseksi. Ne ihmiset olivat nähneet vaivaa siinä, että olivat menneet postiin, ostaneet kortin, kirjoittaneet kirjeen ja lähettäneet sen meille. Meille motkotettiin kuorimattomista kesäperunoista, väärännäköisistä salaatinkastikkeista ja kaikista ihan tyhmistä jutuista. Aika pikkusieluista meininkiä!

Päivä kerrallaan

Kuuden avioliittovuoden aikana Jani ja Marjo ovat saaneet kaksi lasta. Lisäksi perheeseen kuuluu edelleen myös Janin tytär hänen edellisestä suhteestaan. Jani ja Marjo ovat järjestäneet työnsä niin, että heidän lastensa ”ei ole tarvinnut viettää päivääkään päiväkodissa”. Lasten lisäksi parin kotona temmeltää useita kaneja, mutta hamstereista ja gerbiileistä he ovat luopuneet.

Jani kuvailee ympäripyöreästi avioliittovuosien olleen vuoroin ylä- ja vuoroin alamäkeä.

– Päivä kerrallaan lähdetään jatkamaan tästä, niin kuin tähänkin asti, Jani kertoo.

Satuhäät TV2:lla ma 3.5. klo 21.00. Katso täältä, ketkä muut parit nähdään illan jaksossa.

Lue myös, mitä muille vanhoille pareille kuuluu:

Satuhäät-pari avioitui salaa 19-vuotiaina: näin heillä menee 6 aviovuoden jälkeen

Hometalo vei Satuhäät-parin rahat ja terveyden: vauva sairastui vakavasti

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?