Kristiina Rebane ja Juha Tala tutustuivat toisiinsa Lidl-myymäläketjussa. Nykyään Juha työskentelee Lidlissä esimiehenä ja Kristiina toisessa toimipisteessä myyjänä lähihoitajaopintojensa ohella. Kuva Yle Kuvapalvelu
Kristiina Rebane ja Juha Tala tutustuivat toisiinsa Lidl-myymäläketjussa. Nykyään Juha työskentelee Lidlissä esimiehenä ja Kristiina toisessa toimipisteessä myyjänä lähihoitajaopintojensa ohella. Kuva Yle Kuvapalvelu

Satuhäät-pari Juha Talan ja Kristiina Rebanen romanssi roihahti työpaikalla. Maanantai-illan jaksossa pariskunta tanssii häitään Espanjan Fuengirolassa.

Maanantai-illan (7.4.2014) Satuhäät-jaksossa turkulaiset Juha Tala ja Kristiina Rebane menevät naimisiin Espanjassa. Pari vihitään Mijaksen vuoristokylässä, lähellä Fuengirolaa.

Juha ja Kristiina tapasivat toisensa ensimmäisen kerran, kun Kristiina haki Lidl-myymäläketjuun töihin. Juha oli yksi Kristiinan haastattelijoista ja tykästyi saman tien Kristiinan persoonaan. Esimiehenä työskennellyt Juha tiesi heti, että haluaa naisen omaan tiimiinsä.

Juha oli vielä tuolloin naimisissa toisen naisen kanssa, ja Kristiinallakin oli toinen mies. Juhan ja Kristiinan välit lähetyivät kuitenkin varsin pian työkaveruudesta ystävyydeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Aloitettiin samassa toimipistessä, ja olin hänen (Juhan) alaisena vuoden verran, kunnes hän erosi vanhasta suhteestaan. Meillä synkkasi alusta asti, ja avauduin hänelle aika paljon omista henkilökohtaisista asioistani. Vaikka meillä olikin esimies-alainen-suhde, hän oli jotenkin helposti lähestyttävä, Kristiina kertoo illan jaksossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopullisesti pari löysi toisensa yhteisen työkaverin avustuksella, kun he viettivät tämän läksiäisiä. Työkaveri vihjasi Juhalla, että Kristiina on tästä kiinnostunut. Kristiina myönsi ihastuneensa, ja noin kahden kuukauden jälkeen pari muuttikin jo yhteen.

Nykyään Juhalla ja Kristiinalla on uusperhe, johon kuuluvat viisivuotias Isabella Juhan edellisestä liitosta ja lähes samanikäinen Kasper Kristiinan edellisestä suhteesta. Lisäksi parilla on yksivuotias Jerry-poika.

Satuhäät TV2:lla ma klo 21. Tiiserin illan jaksosta voit katsoa Yle Areenan sivuilta.

Oletko sinä rakastunut pomoosi? Vastaa kyselyyn!

Kaikkien Satuhäät-parien tarinat:

Satuhäät-parin kolmiodraama muuttui ystävyydeksi: sulhasen eksästä tulikin kaaso

Satuhäät-morsian huijasi ikänsä 13 vuotta vanhemmalta sulhaselta

Satuhäät: Pikavauhtia kihloihin, omakotitaloon ja vanhemmiksi

Satuhäät: Kuokkavieras saapuu taksilla häihin satojen kilometrien päästä

Satuhäät-morsian hurmasi sulhasen 17-vuotiaana roskakatoksessa

Satuhäät: Vasta sydänveritulppa sai sulhasen kosimaan 20 vuotta nuorempaa morsiantaan

Satuhäät: Sulhanen haluaa viisilapsiseen perheeseen lisää muksuja

Satuhäät-parin rakkaus roihahti parkkipaikalla – morsian vielä avoliitossa toisen kanssa

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?

 
Sisältö jatkuu mainoksen alla