Metallimies Antti Katajalehdon ja kaupassa työskenteleä Elli Hintikan yhteinen harrastus on askartelu. Parilla on kaksi lasta: 4-vuotias tyttö ja vuoden ikäinen poika. Kuva Yle Kuvapalvelu
Metallimies Antti Katajalehdon ja kaupassa työskenteleä Elli Hintikan yhteinen harrastus on askartelu. Parilla on kaksi lasta: 4-vuotias tyttö ja vuoden ikäinen poika. Kuva Yle Kuvapalvelu

Satuhäät-pariskunta Elli Hintikan ja Antti Katajalehdon suhdetta on koetellut morsiamen vakava masennus ja sulhasen äidin yllättävä kuolema.

Satuhäät-ohjelman kuudennessa jaksossa (3.3.2014) vihkivalan vannovat Elli Hintikka, 22, ja häntä yhdeksän vuotta vanhempi Antti Katajalehto.

Laukaan taajamassa, Lievestuoreella asuva pariskunta viettää kaksipäiväisiä hääjuhlia. Ensin he menevät naimisiin Jyväskylän maistraatissa, ja seuraavana päivänä liiton siunaa helluntailainen perhetuttu, sillä siunaus on Jumalaan uskovalle morsiamelle korvaamaton asia.

Lihominen ja rahapula piinasivat arkea

Pari tutustui toisiina, kun Elli oli vasta 17-vuotias. Ensimmäisen kerran Antti näki Ellin, kun tämä oli viemässä roskapussia roskakatokseen. Sulhanen ajatteli heti, että onpa kaunis nainen. Paremmin pari tutustui toisiinsa yhteisen tuttavan illanistujaisissa, mikä johti pikku hiljaa suhteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suhteen alkuvaiheessa yhdeksän vuoden ikäero vaivasi molempia. Elli ajatteli, ettei voi viedä Anttia kotiin näytille, koska tämä on niin paljon häntä vanhempi. Antti ei taas tahtonut pysyä mukana Ellin jutuissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuosi tapaamisesta pari sai tietää odottavansa ensimmäistä lastaan. Elli kertoo illan jakossa, että kun hän lihoi 30 kiloa, hänen itsetuntonsa romahti. Arkea rasitti myös rahapula, sillä Antti oli tuolloin työttömänä. Elli sairastui vakavaan masennukseen, ja Antti koki, ettei hän osannut auttaa rakastaan.

Elli sai apua lääkkeistä, mutta hän ei kuitenkaan olisi halunnut käyttää niitä kovin pitkään ja yrittikin lopettaa ne kolmeen-neljään kertaa. Lopulta Elli pääsi lääkkeistä eroon, kun pariskunta päätti tehdä toisen lapsen.

Ennen häitä paria koetteli myös toinen raskas vastoinkäyminen, kun Antin äiti kuoli yllättäen noin puoli vuotta ennen häitä.

Satuhäät TV1:ssa ma klo 21. Ohjelman voi katsoa myös Yle Areenassa tv-ensi-illan jälkeen. Ennnakkomaistiaisia sympaattisesta pariskunnasta näet täältä.

Lue myös:

Satuhäät: Vasta sydänveritulppa sai sulhasen kosimaan 20 vuotta nuorempaa morsiantaan

Satuhäät: Sulhanen haluaa viisilapsiseen perheeseen lisää muksuja

Satuhäät-parin rakkaus roihahti parkkipaikalla – morsian vielä avoliitossa toisen kanssa

Muistatko vielä nämä Satuhäät-ohjelman klassikkoparit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla