Kumman Ismo valitsee: parhaan ystävänsä eksän, Helenan, (vas.) vai kuolleista heränneen ex-vaimonsa Kristiinan? Kuvat: MTV3
Kumman Ismo valitsee: parhaan ystävänsä eksän, Helenan, (vas.) vai kuolleista heränneen ex-vaimonsa Kristiinan? Kuvat: MTV3

Salatut elämät jää kesätauolle juuri, kun Ismolla on alkanut olla kysyntää.

Salattujen elämien Ismo Laitelasta (Esko Kovero) on tämän vuoden aikana kuoriutunut melkoinen naistenmies. Hän pyörittää yhtä aikaa parhaan ystävänsä Sepon eksää Helena Kuulaa ja kuolleista herännyttä ex-vaimoaan Kristiina Pohjosta, josta aikaisemmin puhuttiin sarjassa Liisana.

Ismolla on ollut vaikeuksia päättää, kumman hän valitsisi: elegantin Helenan vai lastensa äidin. Pulma ei selviä edes kevään viimeisessä Salkkari-jaksossa, josta ei perinteiseen tapaan puutu draamaa.

Vaikka Ismon huomiosta taistelee ensimmäistä kertaa kaksi naista koko Salkkareiden 15 vuoden historian aikana, onhan niitä naisia aiemminkin riittänyt. Muistatko nämä Ismon naiset?

Rauni Koivukuja

Pastori Rauni oli Ismon ensimmäinen vakava suhde ja suuri rakkaus tämän ensimmäisen vaimon Liisan (nykyisin Kristiina) kuoltua. Myrskyisään suhteeseen mahtui paljon draamaa: oli kihlat, syrjähyppy lähetystyössä, väkivaltaa, sormuksen palauttamista postitse. Lopulta suhde päättyi siihen, että Ismo oli hypätä sillalta, mitä Rauni ei voinut sulattaa.

Jaana Nieminen (Susanna Indrén)

Ismo eli hetken tasapainoista arkea topakan taksikuskin Jaana Niemisen kanssa. Suhde kuitenkin kariutui, kun Jaana poltti Ismon omakotitalon vakuutuskorvausten toivossa ja lähti lopulta entisen miehensä ja Ismon ystävän Jukka Salinin kanssa Turkuun.

Pipsa Tiilikainen

Pitkän hiljaiselon jälkeen Ismo sai elämäänsä hetkeksi vipinää, kun hän tapasi liikunnallisen Pipsan. Aluksi Ismon itsetunto oli koetuksella häntä nuoremman ja sporttisemman naisen rinnalla. Ismon mielestä suhde myös eteni liian nopeasti, joten hän päätti lopettaa sen.

Tanja Jääskeläinen (Johanna Raunio)

Ismo iski silmänsä varattuun, vaaleaan Tanjaan ja oli sopivasti paikalla, kun Tanja tarvitsi olkapäätä saatuaan tietää miehensä syrjähypyistä. Paria yhdisti se, että molemmilta oli kuollut lapsi. Tanjaan rakastunut Ossi yritti kuitenkin sinnikkäästi erottaa parin. Ossi muun muassa paljasti Tanjalle Ismon peliriippuvuuden. Lopullinen niitti parin suhteelle oli, kun Ismo löi Tanjan Juulia-tytärtä.

Salla Laitela

Sallan ja Ismon häät päättyivät dramaattisesti ravintola Kentaurin räjähdykseen. Yksi sarjan dramaattisimmista käänteistä sai aikaan kukkameren, kun katsojat ihan oikeasti veivät Helsingin Eirassa sijaitsevalle kuvauspaikalle ruusuja ja kynttilöitä. Sallan luultiin kuolleen, mutta hän heräsikin yllättäen henkiin. Ismon ja Sallan suhde jatkui, mutta oli koetuksella Sallan mustasukkaisuuden takia. Lopulta Salla petti Ismoa, mikä oli tälle liikaa.

Liisa Salo (Susanna Mikkonen)

Liisa ilmestyi Ismon elämään, kun tämä peri Elsa Toivion omaisuuden. Liisa huijasi perinnön Ismolta, mutta tuli katumapäälle, kun alkoi hiljalleen rakastua mieheen. Pari erosi ja palasi yhteen monia kertoa. Lopulta Ismo jätti Liisan alttarille, kun sai tietää sairastavansa syöpää eikä halunnut, että Liisa tuhlaa elämäänsä sairaan miehen rinnalla.

Lue myös:

Jasper Pääkkösen avopuoliso aloittaa Salkkareissa

Venla Savikuja sai sixpackin syömällä

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkari-menneisyys

Roope Salminen jatkaa Putouksen juontajana. Ruutuun ohjelma palaa keväällä 2018.

Viihdeohjelma Putous palaa ruutuun. Näyttelijät julkistetaan myöhemmin tänä vuonna, mutta se on varmaa, että Roope Salminen jatkaa ohjelman juontajana.

– Putoukseen viime kaudella mukaan pääseminen oli iso unelmien täyttymys, sillä olen alusta asti ollut Putous-fani. Suuri kunnia olla taas mukana juontamassa ja kiitän luottamuksesta, että pyydettiin jatkamaan, Roope Salminen kertoo tiedotteessa.

Putous nähdään MTV3:lla keväällä 2018.

Kahdeksannalle kaudella Putouksen suositun sketsihahmokilpailun voitti Pilvi Hämäläisen hahmo Aina Inkeri Ankeinen. Hämäläisen lisäksi viime vuonna uudistuneessa Putouksessa olivat mukana myös Jenni KokanderMinka Kuustonen, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Kaisa Hela ja Ernest Lawson.

Kuka Putous-voittajista on kaikkien aikojen paras?

Kysely

Kuka Putous-voittajista on kaikkien aikojen suosikkisi?

Suomi 100 -juhlavuosi on hyvä syy gaalojen järjestelyyn. Tänä iltana palkitaan kulttuuriväkeä.

Tänään nähtävä Vuosisadan Kulttuurigaala juhlistaa sataa vuotta suomalaista kulttuuria ja taidetta. Suoran lähetyksen Turun Logomosta juontavat näyttelijät Sanna Stellan ja Jaakko Saariluoma.

Vuosisadan Kulttuurigaalassa palkitaan suomalaisia kulttuurintekijöitä, kulttuurivaikuttajia ja -tekoja. Gaalassa esiintyy iso joukko suomalaisia huippunimiä. Mukana ovat a cappella -kokoonpano Rajaton, Paula Koivuniemi, Katri Helena, Mikko Leppilampi ja Irina. Mukana ovat myös muun muassa sirkustaiteilijat Pauliina Räsänen ja Slava Volkov, balettitanssija Atte Kilpinen sekä Turun filharmoninen orkesteri johtajanaan Leif Segerstam.

Gaalassa jaetaan opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnot, ja Museoliitto palkitsee Vuosisadan museon. Myös yleisö pääsee vaikuttamaan palkittaviin: yleisöäänestys Vuosisadan kulttuuripersoonasta on käynnissä osoitteessa kulttuurigaala.fi. Äänestys jatkuu tv-lähetyksen loppupuolelle asti. 

Vuosisadan Kulttuurigaala, Yle TV1 klo klo 21.00