Salskeasta ulkomuodostaan huolimatta tämä nappisilmä ei ole osallistunut Unelmien poikamies -ohjelmaan. Kuva: Shutterstock
Salskeasta ulkomuodostaan huolimatta tämä nappisilmä ei ole osallistunut Unelmien poikamies -ohjelmaan. Kuva: Shutterstock

Unelmien poikamies -sarjassa sutinaa on usein muualla kuin poikamiehen boksissa.

Unelmien poikamies -sarjaa on tehty Yhdysvalloissa huimat 19 tuotantokautta. Sarjassa joukko kauniita naisia taistelee yhdestä namupalapoikamiehestä ja toivoo, että ohjelman lopussa odottaisi kosinta.

Kaikkia ohjelman kulisseissa tapahtuneita käänteitä ei suinkaan näytetä televisiossa. Nyt muutama sarjassa mukana ollut syväkurkku on paljastanut mehukkaita yksityiskohtia, joista kotikatsomoissa ollaan oltu tähän asti autuaan tietämättömiä.

– Yhtenä päivänä haastattelut tehtiin erään ohjelman tuottajan hotellihuoneessa. Olin päivän ensimmäinen haastateltava. Olin juuri menossa haastatteluun, kun törmäsin hotellihuoneen ovella tuottajaan ja erääseen kanssakilpailijaani. Naisen hiukset ja meikit olivat sotkussa, ja hänen yllään oli sama asu kuin edellisenä iltana. Hän punastui niin, ettei jäänyt epäselväksi, mitä skandaalimaista huoneessa oli tapahtunut. Tuottajien ja ohjelmaan osallistuvien naisten välillä on huomattavasti enemmän suhteita, kuin katsojat voisivat edes arvata. Nämä asiat vain hyssytellään kuoliaiksi, paljastaa Jamie Otis 16. tuotantokaudelta.

– Tapahtumapaikkana olevan kartanon edustalla olevat ruusut ovat tekokukkia. Ruususeremoniassa käytettävät kukat ovat kuitenkin aitoja, sanoo 16. tuotankokaudelle osallistunut Courtney Robertson.

– Illallistreffeillä nähtävät upeat ruoka-annokset ovat vain lavastusta. Niitä ei ole tarkoitettu syötäviksi, paljastaa Jackie Parr 17. tuotantokaudelta.

– Lopussa valituksi tuleva nainen on todellisuudessa ehtinyt viettää poikamiehen kanssa yhteistä aikaa maksimissaan 72 tuntia, ja niistäkin 12 kuluu yönylitreffeillä "nukuttaessa". On mahdotonta oppia tuntemaan ketään siinä ajassa, toteaa Ali Fedotowsky 14 tuotantokaudelta.

– Ohjelman kuvauspaikoilla ei ole tarjolla mitään liikuntavälineitä. Pysyäksemme kunnossa juoksimme ylösalas mäkiä ja käytimme erilaisia talosta löytyviä esineitä painoina. Se oli melko hupaisaa, sanoo Andi Dorfman 18. tuotantokaudelta.

– Poikamies ei itse suunnittele tai järjestä deittejään. Itse asiassa hän saa tietää treffikohteen vasta edellisenä iltana tai samana aamuna. Poikamiehet saavat itse valita treffikumppaninsa, mutta tuottajilla on omia ehdotuksia, vinkkaa 17. tuotantokaudelle osallistunut Desiree Siegfried.

Lähde: Womens Health

 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00