Saara Aalto on ollut Lontoossa jo yli kuusi viikkoa X Factor -ohjelman takia. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne
Saara Aalto on ollut Lontoossa jo yli kuusi viikkoa X Factor -ohjelman takia. Kuva: Sanoma-arkisto / Tuomas Selänne

Viikonloppuna selviää, jatkaako Saara Aalto vielä Britannian X Factorissa. Hän esittää Girls Aloud -yhtyeen hitin Sound Of The Underground.

Saara Aalto on edennyt Britannian X Factor -kilpailussa jo kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraavan jakson teemana on ”tyttöbändit vastaan poikabändit”, ja Saara esittää suorassa lähetyksessä Girls Aloud -yhtyeen hitin Sound Of The Underground.

Sound of The Underground -biisi julkaistiin vuonna 2002.

Viime viikolla Saara pääsi suoraan yleisöäänillä jatkoon. Hän esitti tuolloin Lady Gagan Bad Romance -hitin. Mitä mieltä olet Saaran bisiistä? Kerro kommenteissa!

Saaran salainen mentori

Saara Aallon X Factor -kappale julki: mitä mieltä olet?

Katsoin kappaleen youtubesta ja jäin ihmettelemään miksi sitä on edes pidetty hittinä? Mielestäni siinä ei ole mitään elementtejä, jotka tekisivät oikeutta saaran kyvyille. Joku tutumpi olisi ollut parempi valinta ja varsinkin kun katsoo mitä kilpakumppanit esittävät, ei hyvältä näytä. Ainoa toivo on että Saara tekee taas mielettömän shown ja huono kappalekin hänen käsittelyssään muuttuu hienoksi. Onnea kaikesta huolimatta!
Lue kommentti

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00