Jussi Vatasen mukaan Kingi-ohjelma keksittiin siksi, että vanhat Putous-tähdet saisivat tehdä yhdessä jotain.

Näyttelijä Jussi Vatanen kertoi Radio Suomipopilla, ettei osaa sanoa, tehdäänkö Kingistä toista kautta.

– Sitä oli kiva tehdä, ja se oli musta kiva ohjelma. Ja musta me onnistuttiin ihan hyvin siinä, mitä lähdettiin hakeen. Se keksittiin, että saatais kimpassa tehdä vielä joku juttu, Jussi kertoi.

Ohjelmassa olivat Jussin lisäksi mukana entiset Putous-tähdet Krista Kosonen, Jaakko Saariluoma, Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Armi Toivanen ja Aku Hirviniemi. Erityisen iloinen Jussi kertoo olevansa siitä, että Kingin voitti Krista Kososen hahmo.

– Mä oon niin onnellinen, että Krista voitti Tsiisuksellaan edes yhden hahmokisan, kun ei se ressukka oo näissä kisoissa ikinä pärjännyt.

Jussi nimesi radiohaastattelussa myös hänelle itselleen tärkeimpiä roolihahmojaan.

Kimmossa on jotain, mitä mä itse haluaisin olla. Siinä suoruudessa ja röyhkeydessä on jotain vetoavaa.

Sketsihahmoista Karim ja Antsku ovat Jussille tärkeimmät, sillä häneltä kului näiden hahmojen rakentamiseen eniten vaivaa ja aikaa.

Lue myös:

Jussi Vatanen: Tunteet ovat miehelle iso ja vaikea asia

Iina Kuustonen: Hän keksi Kingi-hahmoni Tove Hanssonin

Riku Nieminen puolustaa Kingiä

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen