Kingi-ohjelman jatko on Riku Niemisen mukaan epätodennäköistä.

Näyttelijä Riku Nieminen arveli Radio Rockin Heikelä Korporaatiossa, että Kingi-viihdeohjelmasta ei ehkä nähdä toista tuotantokautta.

– Mä en tiedä, mikä sen tilanne on. Ilmeisesti en oo mukana, jos sitä edes tehdään, Riku kertoi radiohaastattelussa.

Tosin Riku tarkensi, ettei hän ole täysin varma asiasta.

Ohjelmaa tuottavan Rabbit Filmsin Instagram-sivuilla on kyselty ohjelman jatkosta, mutta tuotantoyhtiö ei ole vastannut kyselyihin. Myöskään MTV3-kanava ei toistaiseksi kommentoinut ohjelman mahdollista jatkoa.

Rikun lisäksi musiikkiparodiashow´ssa olivat mukana Putous-tähdet Armi Toivanen, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Jaakko Saariluoma, Jussi Vatanen ja Aku Hirviniemi. Ohjelman juonsi Antti Holma, joka saa Maikkarille tänä syksynä oman ohjelman nimeltään Antti Holma Show.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00