Me Naiset
|
Outi Keskevaari
Richard Gere ja Claire Danes ovat pahan jäljillä.
Richard Gere ja Claire Danes ovat pahan jäljillä.

Pahan jäljillä meni ilmestyessään USA:ssa suoraan dvd:lle.

Trilleri The Flock, eli Pahan jäljillä, on luultavasti elokuva, josta et ole kuullut mitään. Vuonna 2008 valmistunut trilleri meni kotimaassaan USA:ssa suoraan dvd:lle, ja muuallakin se unohdettiin nopeasti. Ei leffa sentään mikään unohdettu helmi ole, mutta iloinen yllätys kuitenkin, jos odottaa täyttä floppia.

Erinomainen Richard Gere esittää Erroll Babbagea, viranomaista, jonka tehtävänä on valvoa tunnettuja seksirikollisia ja pedofiileja. Hän kutsuu heitä omaksi "parvekseen", siitä leffan englanninkielinen nimi The Flock. Työ on tehnyt Babbagesta kyynisen mutta ei kylmää: hän välittää uhreista, joten hän on parveaan kovalla kädellä kohteleva, kostonhimoinen ja tyly. Tyyli ei oikein sovi nykymaailmaan, joten Babbage painostetaan eläkkeelle. Viime töikseen hän ottaa siipiensä suojaan työnsä jatkajan, nuoren Allison Lowryn, jota esittää Isänmaan puolesta -sarjassa vakuuttanut Claire Danes.

Nuoren tytön sieppaus saa Babbagen unohtamaan viimeisetkin viralliset suositukset, ja hän lähtee omalle retkelleen uhrin löytämiseksi. Synkkä trilleri ei juuri anna toivoa ihmiskunnalle ja on siten läheistä sukua esimerkiksi Seitsemälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pahan jäljillä, la 28.6., Liv klo 23.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla