Perjantain The Voice of Finland -jaksossa Tarja Turunen ja Michael Monroe ihmettelevät Redraman ja yhden kilpailijan sidoksia.

Perjantain The Voice of Finland -jaksossa nähdään monesta suomalaisesta yhtyeestä tuttu muusikko Mikko Pettinen, 40. Hän on soittanut trumpettia muun muassa Kerkko Koskinen Kollektiivissa ja Umo Jazz Orchestrassa.

Mikko tuntee myös ohjelman juontajan Axl Smithin ja valmentajan Redraman eli Lasse Mellbergin.

– Mikko on yksi Suomen kovimmista jazztrumpetisti. Hän otti mut aikoinaan ensimmäisiin bändeihinsä. Oon hänelle aika paljon velkaa, Axl kertoo jaksossa.

Kun valmentajille selviää, että myös Redrama tuntee Mikon, Michael Monroe ja Tarja Turunen epäilevät puolileikillään, ovatko Redrama ja Mikko juonineet salaa Mikon osallistumisen ohjelmaan. Mikko ja Redrama ovat tehneet yhdessä musiikkia ja keikkailleet.

– Mikko! Mitä sä teet täällä? Mä en tunnistanut sun ääntä. Ihan huippua, että oot lähtenyt mukaan, Redrama sanoo ja vakuuttaa, ettei hän tiennyt Mikon osallistumisesta mitään.

Mikko laulaa ohjelmassa Ben E. Kingin Stand by Me -biisin ja valloittaa esityksellään valmentajat. Se, kenet hän lopulta valitsee valmentajakseen, selviää perjantaina esitettävässä jaksossa.

The Voice of Finlandin viimeinen Ääni ratkaisee -jakso Nelosella pe klo 20.00. Jakso kestää poikkeuksellisesti puolitoista tuntia.

    Lue myös:

Eija-Riitta ja Atte Korholalla toinen lahjakas tytär – kilpailee The Voice of Finlandissa

Valittiinko The Voice of Finlandiin tahallaan huonoja laulajia?

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C More -kanavalla

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen