Tässä he ovat: uudet Putous-tähdet. Kuvat: MTV3
Tässä he ovat: uudet Putous-tähdet. Kuvat: MTV3

Komediaohjelma saa uudet, tuoreet kasvot. Keitä he oikein ovat?

Uudet Putous-tähdet on julkistettu. Roope Salminen korvaa Heikki Paasosen juontajana, ja vanhoista näyttelijöistä jatkaa vain Jenni Kokander. Muut näyttelijät ovat Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Kaisa Hela, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä ja Minka Kuustonen.

Pilvi Hämäläinen

Pilvi on monille uusi kasvo, mutta jotkut ovat ehkä nähneet hänet Villi kortti -urheiluviihdeohjelman panelistina. Keväällä 2016 Kokkolan kaupunginteatterissa kantaesitettiin hänen esikoisnäytelmänsä Jäähyväiset Pamela Andersonille.

Ernest ”Erkku” Lawson

Ernest on ammatiltaan luokanopettaja, mutta hän kuuluu myös Suomen suosituimman improvisaatioteatterin Improryhmä Kolinan kärkiensembleen. Televisiossa Erkku on nähty Sub goes Kolinassa, jossa hänellä on oma sketsisarja Erkku testaa. Lisäksi hän on näytellyt Helsingin Ylioppilasteatterissa ja Helsingin Kellariteatterissa.

Kaisa Hela (o.s. Mattila)

Kaisa on tunnetaan parhaiten Kätevä emäntä -sarjasta sekä Kummeli V- ja Love Records -elokuvista. Teatterikansalle Kaisa on tuttu Tampereen Työväen Teatterista.

Lue myös:

Näyttelijäpari Heikki Hela ja Kaisa Mattila: ”Meilla oli heti voimakas yhteys”

Timo Lavikainen

Tv-katsojat tuntevat Timon komediasarjasta Kimmo. Lisäksi Timo on nähty monissa elokuvissa, kuten Pitkä kuuma kesä, Leijonasydän, Napapiirin sankarit ja Mielensäpahoittajat.

Mikko Penttilä

Mikko on valmistunut TeaKista vuonna 2014 ja on tuttu improvisaatioryhmä Stella Polariksesta.

Minka Kuustonen

Minka on nähty monissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Hän on tehnyt pääroolit elokuvissa Onnenonkija ja Kesäkaverit. Lisäksi Minka on näytellyt Tellus-, Käenpesä- ja Nymfit-sarjoissa.

Lue myös:

Minka Kuustonen on uusi Putous-tähti: ”Aion tehdä kaikki mahdolliset mokat ja virheet”

Jenni Kokander

Koko kansalle Jenni tuli tutuksi Putouksen Svetlana Rönkköna ja omasta ohjelmastaan Kuka Kutsui Kokanderin? Hän on näyttelijöistä ainoa, joka on ollut Putouksessa aikaisemmin.

Lue myös:

Jenni Kokander: ”Ajattelin, että tarvitsen miehen, joka näyttää minulle kaapin”

Uudella kaudella nähdään tuttun tapaan sketsihahmokilpailu, viikkokatsaus, tulikoe ja live-sketsejä. Putouksen ohjaa tällä kertaa Joonas Nordman.

Putouksen 8. tuotantokausi MTV3-kanavalla 21.1. klo 19.30.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.