Mari ja Petri eivät selviä ilman kinastelua tälläkään viikolla. Kuva: Mtv3
Mari ja Petri eivät selviä ilman kinastelua tälläkään viikolla. Kuva: Mtv3

Elämä on täynnä potentiaalisia riidanaiheita. Listasimme tiistai-illan Ensitreffit alttarilla -jakson kiistanaiheet, jotta voit valita puolesi jo ennen jakson alkua.

Yhteen muuttaminen ei ole helppoa, vaikka olisi kuinka rakastunut, ja erityisen hankalaa se on, jos on tuntenut vasta viikon eikä vielä tiedä, tuleeko suhteesta mitään. Ensitreffit alttarilla -ohjelman parit muuttavat tiistai-illan jaksossa yhteen, ja sanomistahan siitä tulee.

Joka pari huomaa arkisia asioita, jotka yksi haluaisi hoitaa yhdellä ja toinen toisella tavalla.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmalla on jo aiemmilla kausilla ollut suuri voima tuoda näkyviin pikkuruisia ärsytyksiä, joiden kanssa ihmiset kamppailevat arjessaan. Ensimmäisellä kaudella kiisteltiin muun muassa oliiviöljyn laadun merkityksestä ja suhteesta tuotemerkkiin. Viime kaudella taas seurattiin jännityksellä Samuelia sekä Tiinaa, joka oli melkoisen tarkka monestakin asiasta.

Palauta mieleen: Liian märkä tiskipöytä ja 7 muuta asiaa, jotka ensitreffit alttarilla -Samuelissa ärsyttivät Tiinaa

Entä mistä asioista tällä kaudella tapellaan? Esimerkiksi sipulien muovipussittamisesta ja polkupyörien säilyttämisestä. Äänestä, mitä mieltä olet huomisen jakson kiistakysymyksistä:

Pussiin vain ei?

Yhdellä pareista on erimielisyys siitä, tuleeko yksittäinen hedelmä tai vihannes sujauttaa kaupassa muovipussiin punnitusta varten. Ota kantaa, miten on.

Taivasalla vai eteisessä?

Toinen pari saa pitkät keskustelut aikaan siitä, tuleeko polkupyörää säilyttää varkauksien välttämiseksi sisällä kerrostaloasunnossa vai voiko sen lukita taloyhtiön pihalle lukollisen portin taakse. Talossa ei ole pyöräkellaria, joka ratkaisisi ongelman helposti.

Iltapalaa vai iltaruokaa?

Eräs pareista joutuu tiistain jaksossa päivällisen ja iltapalan väliseen limboon. Vaimo mieltää vanukkaan pelkäksi iltapalaksi, joka ei korvaa väliin jäänyttä päivällistä. Mies taas haluaisi syödä vanukkaan päivällisen korvikkeena.

Upotus vai hanakastelu?

Orkidea on tunnetusti haastava hoidettava. Erään vaimon ja miehen välille tuleekin pientä kiistaa siitä, voiko orkideaa toisinaan kastella hanasta, vai tulisiko se aina kastella upottamalla.

Johto seinässä vai ei?

Kodin sisustus, siisteys ja tavaroiden säilytys ovat olleet tyypillisiä kiistanaiheita Ensitreffit-pareille kautta kausien. Tällä kertaa yhdellä pareista on eri näkemykset siitä, missä laturin johdon paikka on latausajan ulkopuolella. Ota kantaa!

Katuruokaa vai roskaruokaa?

Eräs tuoreista aviopareista tuskailee erilaisten ruokatottumusten kanssa. He saavat riidanpoikasen aikaiseksi siitä, ostavatko molemmat kesätapahtumassa jotakin syötävää kojusta.

Vierailija

Pitääkö yksittäinen sipuli pussittaa ja 5 muuta asiaa, joista seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa kiistellään

Kyllä näissä ohjelmissa aika nopeasti näkee syyn sille, miksi ihmiset ovat olleet niin pitkään sinkkuja... Ainakin naisten kohdalla. Kaikki on todella tarkkaa, eikä mitään joustoa ole suuntaan tai toiseen. Mies on hyvä, jos myötäilee naista. Ja sitten nainen todennäköisesti valittaa, ettei miehellä ole selkärankaa. En kyllä aina ymmärrä, miten miehet jaksaa näitä tiukkapipoja. Kodeissakin näkyy yleensä vain naisen maku, joka on yleensä suoraan sisustuslehdestä kopioitu... Kyllä parisuhteessa...
Lue kommentti