Mustat lesket -sarjan Pihla Viitala kertoi Radio Aallon haastattelussa, että roolihahmon mielivaltaisimmatkin teot on jotenkin perusteltava itselleen, jotta hahmosta saa uskottavan.

Mustat lesket -draamasarjan Pihla Viitala kävi maanantaina Radio Aallon Dynastian vieraana. Viitala puhui haastattelussa roolihahmon omaksumisesta ja rooliin uppoutumisesta.

Viitala näyttelee sarjassa Veeraa, joka unelmoi onnellisesta ja tavallisen tasaisesta elämästä. Unelma on kuitenkin murskaantunut hänen miehensä hämäräbisnesten ja uhkaavalta vaikuttavan käytöksen takia. Lopulta Veera päättää kahden yhtä epätoivoisessa tilanteessa elävän ystävänsä (Malla Malmivaara ja Wanda Dubiel) kanssa murhata aviomiehensä.

Viitala kertoi haastattelussa, että roolihahmonsa puolella on oltava, sitä on ymmärrettävä ja jopa sen mielivaltaisimmat ajatusten oikut on jotenkin perusteltava itselleen – kaikki kun kuitenkin on vain "leikkiä".

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jos sä itse uskot sen, mitä sä teet, niin kyllä katsojakin sen ostaa, Viitala sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Millaisen taustatarinan Viitala loi omassa mielessään hahmolleen Veeralle? Katso video! Jos se ei näy, voit katsoa sen Radio Aallon sivuilta.

Lue myös:

Tv-arvio: Mustilla leskillä on pari viikkoa aikaa koukuttaa katsojansa

Mikko Leppilampi: "Mustat lesket on maailmanluokan sarja"

Lisää Pihla Viitalasta:

Tuore äiti Pihla Viitala: "Nyt vietämme kiertolaiselämää"

Sisältö jatkuu mainoksen alla