Nikke Ankara ja Petra. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg
Nikke Ankara ja Petra. Kuvat: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

Laulaja Petra otti Instagramissa kantaa räppäri Nikke Ankaran kohua herättäneeseen kommenttiin, joka nähdään Vain elämää -ohjelmassa.

Vain elämää -ohjelman perjantain jaksossa Nikke Ankara heittää Petran esityksen jälkeen ilmoille rajulta kuulostavan kommentin ”mulla on kärki märkänä”.

Lue lisää: Seksuaalista häirintää? Näin tuotantoyhtiö kommentoi Nikke Ankaran ”Kärki märkänä” -kommentista syntynyttä kohua

Toimittaja Jukka Hätinen kuvailee Rumba-lehden kolumnissaan räppärin käytöstä ohjelmassa ällöttäväksi. Sanat on tuomittu myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt myös Petra kommentoi Instagramissa kohua, jonka osaksi hän on joutunut. Hän julkaisi tänään yhteiskuvan itsestään ja Nikestä.

– Sen verran on pakko kommentoida, että mä en loukkaantunut mistään Niken tai kenenkään muun läpistä VE-kuvausten aikana, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Jos mua olis ahdistanut, olisin ehdottomasti sanonut siitä Nikelle. Niken tuntien hän olis varmasti sitäkin kunnioittanut.

Ohjelman tuottajalta Carita Kauppinen kommentoi aiemmassa jutussamme, että kuvauksissa kenelläkään ei ollut tukala tai häiriintynyt olo.

– Flirtti on ollut hyvin leikkimielistä ja lähtenyt Nikeltä kunnioituksesta ja ihailusta, jota hän koki nuorena, kun Petra oli Tiktakissa, Kauppinen sanoi.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.