Kingiä juontaa näyttelijä Antti Holma. Kuva: MTV3
Kingiä juontaa näyttelijä Antti Holma. Kuva: MTV3

Me Naisten raati arvuuttelee, kenestä lauantaina alkavan Kingi-sarjan sketsihahmoihin on otettu mallia. Katso veikkaukset!

Tsiisus Nieminen


Selvä Lauri Tähkä – viettihän Laurikin lapsuutensa Etelä-Pohjanmaalla Teuvalla, mistä Krista Kososen hahmo Tsiisus on kotoisin. Ehkä olemuksessa on myös ripaus tangokuninkaallista, esimerkiksi Amadeus Lundbergia.

Martti Alanen


Martti Alasessa on samaa taiteilijan herkkyyttä kuin Yölintu-solistissa Simo Silmussa. Martti, jota esittää näyttelijä Riku Nieminen, kärsii esiintymiskammosta, ja myös Simo on puhunut jännittämisestään. Martin tyylissä on jotain samaa kuin mäkihyppääjä-laulaja Matti Nykäsen tyylissä – farkut kainaloihin ja menoksi!

Hippu Kylberg


Armi Toivasen esittämä Hippu on nuori ja tukkakin on toisella puolella päätä kuin Sannilla. Pukeutumiseen Hippu lienee ottanut mallia putiikinpitäjä Susanna Penttilältä, joka suosii niukkaa linjaa vaatevalinnoissaan.

Arto ”Mosse” Moilanen


Seksipommi! Jaakko Saariluoman hahmon ja laulaja Tom Jonesin ulkonäkö on lähes yksi yhteen. Mosse on liikemies, kuten Björn ”Nalle” Wahlrooskin.

Tove Hansson


Iina Kuustosen hahmo Tove Hansson rakastaa koiria vähintään yhtä paljon kuin poliitikko Hannele Luukkainen kissoja. Toven olemuksessa on myös aimo annos Jani-Petteriä Putous-viihdeohjelman kolmannelta kaudelta.

Jani Pesonen


Muistatteko Jani Wickholmin Idolsin ensimmäiseltä tuotantokaudelta? Jussi Vatasen esittämä Jani Pesonen saattaa olla toisinto hänestä. Perhekeskeisyydessään Jani, käpyläläinen koti-isä, muistuttaa myös Iholla-sarjassa nähtyä Yrjänää.

Hannu Pakarainen


Tämä on hahmoista vaikein – Aku Hirviniemen esittämä Hannu Pakarainen on lähihoitaja ja juvalainen hokijätkä, jossa on ripaus BB-kilpailijaa, esimerkiksi viime kaudella nähtyä 18-vuotiasta Jonia Vantaalta. Ja koska Hannu on jääkiekko- ja musiikkimiehiä, hänessä on ripaus Arttu Wiskaria.

Lue myös:

Onko vanhojen Putous-näyttelijöiden uusi ohjelma yhdistelmä Idolsista ja Putouksesta? Katso sketsihahmot!

Riku Nieminen puolustaa Kingi-ohjelmaa: ”Emme tee Putouksen toisintoa”

Onko tässä tosielämän Putous-Antsku?