TV2 laittaa sunnuntai-iltapäivään kunnon hopeisen houkutuslinnun.

TV2 esittää uusintana kaikki lentoemäntäsarja Pan Amin 14 jaksoa. 1960-luvulle sijoittuva sarja kertoo ajasta, jolloin lentomatkustamisessa oli vielä glamouria ja eksotiikkaa. Pan Amin hopeiset koneet ja henkilöston kirkkaansiniset virka-asut symbolisoivat tyyliä ja herättivät kunnioitusta. Matkustamossa istuttiin väljästi, nautittiin cocktaileja, syötiin hyvin ja tuprutettiin savukkeita.

Pan Amissa seurataan muutamaa lentoemäntää ja paria kapteenia, jotka työskentelevät lennoilla New Yorkista Lontooseen ja Pariisiin. Heistä omapäinen Maggie palaa ensimmäisen jakson aluksi töihin hyllytyksen jälkeen ja Kate on värvätty lentoemännän homman ohella toimimaan Euroopassa tiedustelupalvelun hommissa. Katen sisko Laura puolestaan heittäytyy itsenäiseksi naiseksi ja ilmaantuu yllättäen samaan työhön ja samaan työvuoroon siskonsa kanssa.

Pan Am oli aloittaessaan vuonna 2011 vuoden odotetuimpia sarjoja. Se onkin visuaalisesti hienoimpia viime vuosina, oikeaa silmäkarkkia. Valitettavasti se ei sisällöltään yltänyt niin korkealle, että sen tarina olisi jatkunut ensimmäisen kauden jälkeen. Iltapäivänäytöksiin se kuitenkin sopiin kuin nenä päähän.

Pan Am, TV2 su klo 12.30