Exän jäljillä on viihdyttävä, joskaan ei kovin kekseliäs, romanttinen toimintakomedia.

Suosikkisarja Frendien näyttelijöistä Jennifer Aniston on ainoa, joka on saanut sarjan päättymisen jälkeen aikaiseksi kunnon elokuvauran. Kovin monenlaisissa leffoissa häntä ei ole nähty, mutta ehkä Anistonin pirteä näyttelemistyyli ja olemus sopiikin parhaiten juuri romanttisiin komedioihin.

Elokuvassa Exän jäljillä hän esittää huipputoimittaja Nicolea, joka unohtaa kaiken uppoutuessaan elämänsä suurimpaan rikosskuuppiin. Valitettavasti hötäkässä unohtuu myös pieni muodollisuus, eli oikeudenkäynti, johon Nicole on haastettu.

Ihana Gerard Butler esittää Nicolen exää Miloa, palkkionmetsästäjä, joka lähetetään noutamaan rouvaa oikeuden eteen. Pariskunta käy kissa-hiiri-leikkiä sekä toistensa että rikollisten kanssa, ja jos kaikki olisi vain pikkuisen originaalimpaa ja kekseliäämpää, katsojallekin koittaisi lajityyppiin kuuluva kunnon happy end.

Exän jäljillä,
TV5 la 23.3. klo 21

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.

 

IS TV-LEHTI: Tokiossa työmatkalla oleva komea ja menestynyt Sebastian (Ebon Moss-Bachrach) edustaa kannattavaa firmaa, jolla pyyhkii erinomaisesti Japanissa. Vaikka bisnekset sujuvat, miehen menneisyydestä kumpuaa syvä suru.

Hotellilla hän jatkuvasti törmää mysteerisen kauniiseen Claireen (Elisabeth Moss). Heidän välillään on selkeää kemiaa. Kaksi vieraassa maassa kohtaavaa amerikkalaista päätyvät viettämään kiihkeän yön. Kaikki ei ole kuitenkaan siltä, miltä näyttää. Molempien menneisyydestä löytyy asioita, jotka ovat enemmän yhteisiä kuin kumpikaan voisi edes kuvitella.

Pääosaa esittävä Moss-Bachrach on näytellyt Girls-sarjassa. Moss on puolestaan nähty muun muassa The Handmaid’s Tale - ja Mad Men -sarjoissa.

Lyhytelokuvan takana ovat Girls-sarjaa tehneet Lena Dunham ja Richard Shepard.

– Halusin tehdä intiimin rakkaustarinan pienen työryhmän kanssa. Halusin, että se on jotain kaunista suoraan sydämestä. Olin onnekas, koska sain näin hyvät näyttelijät ja sijainti on yhtä romanttinen ja mysteerinen kuin tarina itsessään, Shepard on sanonut projektista.

Tokyo Project, HBO Nordic ma 11.12. alkaen