Alicia Keyes.
Alicia Keyes.

Toimintakomedian sivuosista voi bongailla sekä tähtiä (Ben Afflect) että yllättäviä näyttelijävalintoja (laulaja Alicia Keyes).

Taikuri Buddy "Aces" Israel (Jeremy Piven) luo uraa Las Vegasissa, mutta on helpon rahan toivossa ja seikkailupäissään mennyt sotkeutumaan myös mafiabisneksiin.

Kun käry käy, hän laulaa innolla, eli ilmiantaa jokaisen, josta jotakin tietää. Nyt Aces on jemmattu luksushotellin sviittiin odottamaan oikeudenkäyntiä ja hänen turvallisuuttaan valvoo kaksi FBI-agenttia, synkkiä kostoajatuksia hellivä Richard (Ryan Reynolds) ja vanha konkari Donald (Ray Liotta).

Aces ei ole helppo hengissä pidettävä, sillä mafiapomot ovat yhteispäätöksellä luvanneet hänen tappajalleen miljoona dollaria (sekä vähän ekstraa, jos hänen sydämentä leikataan irti). Jättipalkkio saa liikkeelle sekä sekopäät että kylmät ammattitappajat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joe Carnahanin toimintakomedia yhdistelee jännitystä, huumoria ja melkein splatteriksi asti yltävää väkivaltaa niin, että lopputulos on välillä sekava mutta alati viihdyttävä. Sivuosista voi bongailla sekä tähtiä (Ben Afflect) että yllättäviä näyttelijävalintoja (laulaja Alicia Keyes).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Smokin' Aces

TV5 to klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla