Friida Kenraali nähtiin Haluatko miljonääriksi -kilpailussa viime lauantaina. Kuva: Nelonen
Friida Kenraali nähtiin Haluatko miljonääriksi -kilpailussa viime lauantaina. Kuva: Nelonen

Friida Kenraali kertoi Radio Aallon videohaastattelussa, että yrittää jättää ilkeät kommentit omaan arvoonsa.

Lahtelainen opettaja Friida Kenraali, 25, kertoi Nelosen haastattelussa seuranneensa huvittuneena omaa tv-esiintymistään Haluatko miljonääriksi -jaksossa. Hänet nähtiin viime lauantain jaksossa, joka nauhoitettiin alkuvuodesta.

– Viihdettähän siinä tehtiin, ja hauskaa oli. Ei siinä sen kummempaa. Katsoin jaksoa ystävien kanssa, ja naurettiin ihan hulluna. Toivottavasti jotkut muutkin nauroi – ja vissiin nauroikin, Friida kertoi tällä viikolla Neloselle.

2476293

Friida oli jaksossa harvinaisen hyväntuulinen ja puhelias, ja hänen esiintymistään kommentoitiin sosiaalisessa mediassa ahkerasti. Osa kehui pirteää opettajaa, mutta jotkut ihmettelivät Friidan kompastelua kysymyksissä, jotka olivat kommentoijista helppoja.

Friidan peli päättyi kysymykseen: Mikä on Britannian vanhin yliopisto? Hän vastasi kysymykseen väärin ja poistui kisasta 1000 euroa taskussaan. Sitä ennen hän ehti käyttää kaikki kolme oljenkorttaan. 

”Palautetta nyt on kaikennäköistä, mutta olkoot mitä on.”

Friidan mukaan hän jännitti todella paljon koko kilpailun ajan, eikä ajatus kulkenut lainkaan. Ikävän palautteen Friida yrittää jättää omaan arvoonsa.

– Palautetta nyt on kaikennäköistä, mutta olkoot mitä on.

Tämän viikon Friida on viettänyt hiihtolomaa, mutta hänellä on suunnitelmia jo maanantaille, kun koulut jatkuvat.

– Maanantaina pitää varmaan opettaa oppilaille Harvardia ja Oxfordia – ja muutenkin voisi käydä yliopistot läpi, Friida vitsaili.

Haluatko miljonääriksi lauantaisin Nelosella klo 20.00 Uusinta sunnuntaina kello 19.00.

Säälittävä pissis

Opettaja vastaa Haluatko miljonääriksi -kritiikkiin: ”Pitää käydä oppilaiden kanssa yliopistot läpi”

Ei ota kritiikkiä vakavasti, vaan suhtautuu ylimielisesti tyyliin....ei kiinnosta. Tälläinen tyhmä tyttö kuitenkin opettaa muiden lapsia koulussa, joten vanhemmilla on oikeus vaatia, että opettaja tietää myös jotain ja kantaa vastuunsa aikuismaisesti. Siihen ei tästä tytöstä valitettavasti ole.
Lue kommentti

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.