Tarja Turunen oli ihmeissään Alisa Mannisen taidoista ja rentoudesta. Alisa esiintyi tämän viikon ääni ratkaisee -jaksossa. Kuva ja video: Nelonen
Tarja Turunen oli ihmeissään Alisa Mannisen taidoista ja rentoudesta. Alisa esiintyi tämän viikon ääni ratkaisee -jaksossa. Kuva ja video: Nelonen

– Sä vaan laskettelit. Sulla oli uskomatonta vapautta ja rohkeutta hypätä hulluuteen ja annoit musiikin viedä, Tarja Turunen kehui laulajaa.

The Voice of Finlandin kolmannessa jaksossa taso oli kova, mutta yhden laulajan äänenkäyttö ja rentous olivat ylitse muiden.

Tähtivalmentajat hämmästelivät laulajan ääntä heti ensimmäisestä sävelestä. Ensimmäisenä Alisa Manninen, 53, sai käännettyä Tarja Turusen tuolin. Heti perään kääntyi Michael Monroe ja sitten Olli Lindhom. Vain Redrama ei yhden biisin perusteella halunnut Alisaa valmennettavakseen, mutta kehui tätä silti ”aikamoiseksi paketiksi”.

"Yksi merkittävimpiä ja omaperäisimpiä esityksiä, mitä oon täällä kuullut."

Intohimoisimmin Alisan omaan joukkueeseensa halusi Tarja.

– Sä vaan laskettelit. Sulla oli uskomatonta vapautta ja rohkeutta hypätä hulluuteen ja annoit musiikin viedä. Mä haluun sut! Tarja sanoi.

Myös Michael oli vakuuttunut.

– Todella hieno veto. Yksi merkittävimpiä ja omaperäisimpiä esityksiä, mitä oon täällä kuullut.

Michael sai lopulta haluamansa, sillä Alisa valitsi rokkarin valmentajakseen.

Ei mikään ensikertalainen

Jaksossa selvisi, että Alisa on musiikin ammattilainen. Etelä-Uralilta kotoisin oleva nainen tuli Suomeen 20 vuotta sitten. Nuoruudessaan Alisa voitti useita laulukilpailuja silloisessa Neuvostoliitossa.

Nykyään hänellä on oma musiikkikoulu Espoossa. Lisäksi hän johtaa kahta viihdekuoroa.

2389138

Kuuntele videolta Alisan versio Macy Greyn I Try -kappaleesta. 

The Voice of Finland Nelosella torstaisin ja perjantaisin kello 20.00

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00