Ilona Gill ja Vera Forsberg lauloivat Emili Sandén Clown-biisin. Kuvat ja video: Nelonen
Ilona Gill ja Vera Forsberg lauloivat Emili Sandén Clown-biisin. Kuvat ja video: Nelonen

Valmentajat ylistivät Ilona Gilliä ja Vera Forsbergia. Toinen oli kuitenkin ylivoimaisesti ylitse muiden.

Perjantai-illan The Voice of Finland -jakson yksi hienoimmista duetoista oli Ilona Gillin ja Vera Forsbergin tulkinta Emili Sandén Clown-biisistä.

Ilona oli ennakkosuosikki, sillä valmentajat rakastuivat vain 16-vuotiaaseen jo ääni ratkaisee -vaiheessa, kun tämä veti akustisesti Coldplayn Yellow-kappaleen.

”Ei ole helppoa olla Vera.”

Redrama kertoi tämän illan jaksossa, että Ilona on niin kova, että hänen oli vaikea löytää hänelle tasavertaista laulajaa. Lopulta Redrama päätyi 17-vuotiaaseen Vera Forsbergiin. Vera on Jenkeissä uraa luovan Sara Forsbergin, taiteilijanimeltään SAARAn, pikkusisko.

– Uskon, että ei ole helppoa olla Vera, kun katsoo hänen isosiskoaan Jenkeissä, Redrama symppasi Veraa.

2415971

Tällä esityksellä Ilona hurmasi ääni ratkaisee -vaiheessa.

Molemmat nuoret naiset saivat dueton jälkeen kehuja kaikilta valmentajilta. Olli Lindholm jopa pyyhki kyyneleitä silmäkulmistaan.

”Jotkut vain luonnostaan vetävät huomion itseensä.”

– Vau! Nautin esityksestä. Tuntui kuin ilmassa olisi ollut jotain taianomaista, Tarja Turunen kehui Ilonaa.

– Aivan huippusuoritus teknisesti, Olli ylisti Veraa.

Vera putosi kilpailusta, mutta oli silti tyytyväinen esitykseensä.
Vera putosi kilpailusta, mutta oli silti tyytyväinen esitykseensä.

Lyhyen harkinnan jälkeen Redrama teki päätöksen ja valitsi Ilonan jatkoon.

– Jotkut ihmiset vain luonnostaan vetävät huomion itseensä. Ja sinä Ilona teet juuri niin, Redrama perusteli.

– Kun hän (Ilona) laulaa, niin ihan kuin siinä olisi joku ekstralamppu hänen ympärillään, mitä kenellekään muulla laulajalla ei ole, räppäri ylisti vielä myöhemmin Ilonaa.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00