Itä-Saksan tiedustelupalvelu saa Joonaksen mietteliääksi. Kuva: Nelonen
Itä-Saksan tiedustelupalvelu saa Joonaksen mietteliääksi. Kuva: Nelonen

Kuopiolainen palomies joutuu illan jaksossa kinkkiseen tilanteeseen.

Illan Haluatko miljonääriksi -jaksossa miljoonajahtiaan pääsee jatkamaan pian palomestariksi valmistuva Joonas Malinen, 23.

Kuopiolainen Joonas varmisti itselleen tuhat euroa jo viime viikolla. Illan jaksossa Joonas joutuu kuitenkin kinkkiseen tilanteeseen ja hän miettii harvinaisen pitkään vastausta kysymykseen: Millä kansanomaisella nimellä muistetaan Itä-Saksan pelätty tiedustelupalvelu? Vaihtoehdot ovat A. DDR B. Gestapo, C. Securitate ja D. Stasi.

Joonas pähkäilee Gestapon ja Stasin välillä useita minuutteja, ja Jaajo vaikuttaa jo hieman turhautuneelta jahkailuun.

– Se on nykyään helppoa, kun ei tarvitse kuin tietää miten tieto haetaan, niin unohtuu tällainen yleistieto, Joonas miettii jaksossa.

Juuri, kun Joonas on päättänyt tehdä valintansa, hän tulee vielä kerran toisiin ajatuksiin ja päättääkin käyttää 50:50-oljenkorren.

Miten Joonaksen käy? Se selviää Nelosella lauantaina 26.3. klo 20.00.

 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00