Kukas tämä sympaattinen mies on? Tutun näköinen, mutta... Illan leffassa näet hänet taas.

Paul Rudd on mukava, sympaattinen, hauska ja ihan komeakin. Jostain syystä hänestä ei kuitenkaan vielä ole tullut Hollywoodin A-sarjan näyttelijää, siis sellaista, jonka nimen ja naaman jokainen osaisi heti yhdistää keskenään. Usein hänestä pitää heittää muutama vinkki: 40 v. ja neitsyt, ei se pääosajäbä, mutta hänen kaverinsa. Paksuna, joo ei se pääosajäbä, mutta hänen kaverinsa. No höh, Frendien Mike, ei kukaan niistä kuudesta, mutta se Phoeben poikaystävä.

Mutta, ilouutinen kaikille uskollisille faneille: ensi vuonna saa ensi-iltansa huippusuosittuihin Marvelin sarjakuviin perustuva elokuva Ant-Man ja leffan pääosassa Ant-Manina eli Scott Langina nähdään Paul Rudd! Ehkä hänestä vihdoin, 46-vuotiaana, tulee iso stara.

Tänään Rudd tuo oman karismansa muuten hieman hajuttomaan ja mauttomaan romanttiseen draamakomediaan, jonka muissa pääosissa nähdään Reese Witherspoon, Owen Wilson ja Jack Nicholson. Elokuvan varsinainen päähenkilö on Witherspoonin esittämä Lisa, joka on uhrannut koko elämänsä softball-uralleen. Kun hänet potkitaan joukkueesta, hulivilipoikaystävästä (Wilson) ei ole juurikaan lohtua, mutta ehkä elämässään yhtä huonossa jamassa oleva yritysjohtaja (Rudd) ymmärtää paremmin?

How Do You Know, TV5 klo 21.00