Tässä ovat Kingi-ohjelman sketsihahmot. Ohjelmassa ovat mukana Riku Nieminen, Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, juontaja Antti Holma, Krista Kosonen, Iina Kuustonen ja Armi Toivanen. Kuvat: MTV3
Tässä ovat Kingi-ohjelman sketsihahmot. Ohjelmassa ovat mukana Riku Nieminen, Aku Hirviniemi, Jussi Vatanen, Jaakko Saariluoma, juontaja Antti Holma, Krista Kosonen, Iina Kuustonen ja Armi Toivanen. Kuvat: MTV3

Lauantai-iltojen uutta viihdeohjelmaa on odotettu jo hartaasti. Mutta mistä siinä on oikeasti kyse?

Tänään se alkaa, vanhojen Putous-tähtien uusi musiikkiparodiakilpailu Kingi.

Ohjelmassa Armi Toivasen, Krista Kososen, Iina Kuustosen, Jaakko Saariluoman, Jussi Vatasen, Aku Hirviniemen ja Riku Niemisen esittämät fiktiiviset kilpailijat osallistuvat laulukilpailuun suorassa show’ssa. Kilpailuun osallistuvien hahmojen esittelyt löydät täältä.

Mistä ohjelmassa oikeasti on kyse?

– Kingi on musiikkiparodiakilpailu, jossa nämä näyttelijöiden luomat roolihenkilöt kilpailevat Kingi-tittelistä. Ohjelman neljännestä jaksosta lähtien kilpailijat putoavat yksitellen kisasta yleisöäänestyksessä. Finaalilähetyksessä selviää, kuka on kansan valitsema Kingi, sanoo MTV:n vastaava tiedottaja Katja Viitalähde-Annala.

Nähdäänkö ohjelmassa laulukilpailun lisäksi sketsejä?

– Kingi keskittyy laulamiseen ja näihin kilpailijoihin. Ohjelma on ihan uusi, ja sitä työstetään ja tehdään koko ajan. Kyseessä on musiikkikomediashow, jossa kaikki komedia liittyy laulu- ja kykykilpailujen maailmaan.

Tuleeko koko ohjelma suorana lähetyksenä?

– Ohjelma tulee suorana, mutta mukana on myös ennakkoon kuvattua inserttimateriaalia.

Nähdäänkö ohjelmassa muita hahmoja näiden esiteltyjen kilpailijoiden lisäksi?

– Nämä kilpailijat kilpailevat Kingin-tittelistä, ja kilpailulla on toki myös tuomaristo sekä paljon muita henkilöitä, mutta tämä näyttelijäryhmä hoitaa nekin roolisuoritukset. Ja kauden edetessä nähdään varmasti myös muita artistivieraita.

Laulavatko näyttelijät oikeasti?

– Kyllä, ja lauluosuudet lauletaan suorana. Luvassa on hyvinkin erityyppisiä biisejä ja teemoja. Kilpailijoiden laulusuorituksista saadaan nauttia aika kauan, sillä ensimmäinen pudotus nähdään vasta neljännessä jaksossa.

Onko ohjelmassa livebändi?

– Kyllä. Bändiä johtava Mikko Kosonen tiimeineen on myös sovittanut ohjelmassa kuultavat kappaleet.

Juontaako Antti Holma ohjelmaa omana itsenään vai onko hänelläkin jokin hahmo?

– Antti juontaa omana itsenään, mutta se, millaisella otteella hän sen tekee, jää nähtäväksi. Mitään hahmoa hänellä ei kuitenkaan ole.

Miten ohjelman yleisöön pääsee?

– Valitettavasti ohjelmaan ei voi ostaa lippuja. Suorissa lähetyksissä on paikalla kutsuvieraita.

Kingi, MTV3, klo 19.30.

Lue myös:

Riku Nieminen puolustaa Kingi-ohjelmaa: ”Emme tee Putouksen toisintoa”

Onko vanhojen Putous-näyttelijöiden uusi ohjelma yhdistelmä Idolsista ja Putouksesta? Katso sketsihahmot!

Tästä syystä Antti Holma suostui vanhojen Putous-näyttelijöiden uuteen ohjelmaan