Saga Noren ja Henrik Sabroe palaavat Ylellä ruutuun ensi vuoden tammikuussa.

Suositun Silta-sarjan jatko varmistui jo viime elokuussa, mutta nyt Yle on vahvistanut sarjan neljännen kauden ajankohdan. Kahdeksan uutta jaksoa nähdään 1.1.2018 alkaen, mikä tarkoittaa sitä, että sarja esitetään Suomessa samaan aikaan kuin Ruotsissa.

Sarjan kuvaukset alkoivat viime marraskuussa, ja tähän mennessä varmaa on ainakin se, että mukana ovat Saga Norenia näyttelevä Sofia Helin sekä hänen etsiväpariaan, Henrik Sabroeta näyttelevä Thure Lindhardt.

– Odotukset ovat valtavat, ja on haastavaa tehdä uusi kausi. Mutta sen perusteella, mitä olen tähän mennessä nähnyt, voin sanoa, että kausi täyttää varmasti kaikki odotukset, SVT:n draamaohjelmien päällikkö Christian Wikander lupaili Local-sivustolla viime vuoden lopussa.

Vierailija

Nyt se varmistui! Silta-sarjan neljäs kausi nähdään Suomessa samaan aikaan kuin Ruotsissa

Yle ei ole oikein pysynyt noiden huippusarjojen hankinnoissa kilpailussa mukana, vaikka käytössä on melkoiset verorahat. Tiedä sitten minne ne oikein katoavat-luultavasti herrojen perseeseen- kun juuri tuollaisiin huippusarjoihin luulisi kannattavan panostaa pitääkseen veronmaksajat tyytyväisenä. Ylen katsojana ei oikein pysy ajanhermolla, vaan se vaatii netflixin tms. Pahimmillaan yleltä jää sarjoja kesken tai ne tulevat kun muut jo katselevat uusia sarjoja jotka ovat "ajassa".
Lue kommentti