Onko ollut ikävä tätä veljeskaksikkoa? Kuva: <span class="photographer">handout</span>
Onko ollut ikävä tätä veljeskaksikkoa? Kuva: handout

Maksullisessa Ruutu-palvelussa sarjaa pääsee seuraamaan lähes samaan tahtiin kuin Yhdysvalloissa. Ilmaiseksi Pako-sarjan näkee Liv-kanavalla myöhemmin tänä vuonna.

Sen jo tiesimme, että suosittu Pako-sarja (Prison Break) tekee paluun. Tänään varmistui myös se, että sarja esitetään Suomessa samaan lähes tahtiin kuin Yhdysvalloissa – tosin vain maksullisessa Ruutu-palvelussa. Pako alkaa Jenkeissä tiistaina 4. huhtikuuta, ja Suomessa avausjakso nähdään Ruudussa vain pari päivää myöhemmin. Ilmaiseksi sarjaa voi seurata myöhemmin tänä vuonna Liv-kanavalla. Tarkkaa alkamispäivää ei vielä tiedetä.

Paon viidennellä kaudella tutut veljekset Michael Scofield (Wentworth Miller) ja Lincoln Burrows (Dominic Purcell) palaavat rooleihinsa veljeksinä, jotka pakenivat ensimmäisellä kaudella korkean turvatason vankilasta. Etukäteen hämmästystä on herättänyt se, että uudella kaudella nähdään kuolleita hahmoja, kuten Michael. Mutta eihän sarja olisi mitään ilman häntä!

– Sarjan tekijöillä oli meille on looginen ja uskottava syy, miksi hahmot ovat elossa. Heidän paluunsa liittyy tarina, Foxin pomot Dana Walden ja Gary Newman kertoivat, kun uuden kauden toteutuminen varmistui.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tähän mennessä tiedetään myös se, että veljesten lisäksi sarjassa ovat yhä mukana ainakin Sara (Sarah Wayne Callies), Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) ja C-Note (Rockmond Dunbar). Viides kausi alkaa siitä, kun nämä hahmot saavat vihjeen siitä, että Michael saattaisi sittenkin olla elossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me Naiset ja sarjaa esittävä Ruutu/Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla