Ohjelman kovimmat kaappaukset ovat Arttu Wiskari ja Sauli Koskinen.

Yksi syksyn odotetuimpia viihdepläjäyksiä starttaa nyt. Kyllä, kyllä, vuorossa on jälleen kerran julkkiksillä kyllästetty taitokisa, mutta tällä kertaa liikutaan ihan toisissa sfääreissä kuin esimerkiksi höpsössä Splashissa. Nyt voi itse asiassa jännittää, onko uutuudesta kilpailijaksi jopa ikisuosikille Tanssii tähtien kanssa. Periaatteessa kyseessä on ihan sama ohjelma, paitsi että tällä kertaa tanssitaan luistimet jalassa.

TTK:ssa jokainen kotikatsoja tuntee olevansa täydellisen pätevä arvostelemaan kilpailijoiden suorituksia. Jos sama kaava toimii Dancing on Icessa, menestyksen pitäisi olla taattu. Lähetyspaikka lauantai-illassa ainakin on hyvä, sillä vastassa Maikkarilla on iänikuisia Uuno Turhapuron uusintoja.

Kilpailijakattaus on melko keskinkertainen. Mukana on tosi-tv-konkari (Susanna Ruotsalainen), pakollinen missi (Sara Chafak), muusikko (Kim Herold) ja pakollinen poliitikko (Satu Taiveaho). Sinuhe Wallinheimo loksahtaa sekä poliitikko- että urheilijalokeroon, mutta olisiko tilalle ollut löydettävissä värikkäämpi ja tunnetumpikin jääkiekkostara? Kovimmat kaappaukset ovat laulaja Arttu Wiskari ja juuri oman ohjelman saanut Sauli Koskinen. Wiskarille ja juontajalegenda Kari Salmelaiselle lienee varattu huumoriroolit.

Kilpailjat: Mia Ehrnrooth, Kim Herold, Susanna Ruotsalainen, Arttu Wiskari, Sara Chafak, Sauli Koskinen, Helena Lindgren, Kari Salmelainen, Satu Taiveaho ja Sinuhe Wallinheimo.

Juontajat: Marja Hintikka ja Lorenz Backman.

Päävalmentaja: Laura Lepistö

Tuomaristo: Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila.

Dancing on Ice,

Nelonen la klo 19.30

Pysäyttävä brittidokumentti paljastaa, miten rajua elämä amerikkalaisyliopistojen veljeskunnissa on.

IS TV-LEHTI:  BBC:n This World -sarjaan kuuluva Veljeskuntien rajut huvit (Frat Boys: Inside America's Fraternities, 2016) on pysäyttävä dokumentti amerikkalaisyliopistojen vanhasta perinteestä. 1700-luvun lopulla alkaneisiin järjestöihin on kuulunut suuri määrä merkkihenkilöitä. Veljeskunnissa luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita, joista on hyötyä tulevalla uralla.

Brittidokumentti tarkastelee veljeskuntien pimeämpää puolta, tyttöjen hyväksikäyttöä ja salaisia rituaaleja, joiden seurauksena opiskelijoita on loukkaantunut, useita myös kuollut.

Ovelasti rakennettu ohjelma kulkeekin kunniasta häpeään. Moniääniseen ja objektiiviseen dokumenttiin poimitut kuvat opiskelijakämpissä roikkuvista rintaliiveistä, tanssitangolle ripustetuista alastomista barbie-nukeista ja humalassa heiluvista nuorukaisista kertovatkin omaa kieltään veljeskuntien kulttuurista.

Dokumentissa seurataan Gazoni-perheeseen pyrkivää brittiläistä Jordania. Veljeskunnan pomo Ben ja Jordanin ”isoveli” Raymond kertovat kokelaille asetettavista vaatimuksista. Salaisen rituaalin kohdalla kuvaaminen kielletään.

Marissa kertoo omakohtaisen kokemuksensa yhden veljeskunnan juhlissa tapahtuneesta raiskauksesta.

Kowiakin perhe kertoo Harrison-pojastaan, joka kuoli 19-vuotiaana siirtymäriitissä. Terrence puolestaan loukkaantui hengenvaarallisesti. Hänen asianajajansa Doug Firebaugh on ollut 20 vuotta kiusattujen opiskelijoiden asialla ja kongressiedustaja Frederica S. Wilson ajaa lakialoitetta simputuksen kieltämiseksi.

 Veljeskuntien rajut huvit, TV2 ke klo 22.10

Kadonnut-sarjan toinen kausi sukeltaa vanhan lapsikaappaustapauksen syövereihin.

IS TV-LEHTI: Kehutun brittiläisen Kadonnut-rikosdraaman toisella kaudella selvitellään kaappaustapausta yli vuosikymmenen takaa. 11-vuotias Alice Webster katosi jäljettömiin vuonna 2003 Saksassa, missä hänen isänsä oli komennuksilla brittien sotilastukikohdassa. Alice (Abigail Hardingham) palaa takaisin aikuisena ja kertoo olleensa vangittuna yhdessä ranskalaisen Sophie Giroux -nimisen tytön kanssa. 

Eläkkeellä oleva poliisi Julien Baptiste (Tchéky Karyo) alkaa tutkia tapausta uusien johtolankojen ilmestyttyä. Poliisi aloittaa rajat ylittävän yhteistyön löytääkseen Sophien. Julien Baptiste matkustaa Saksaan ja Irakiin löytääkseen vastauksia.

Karyon lisäksi pääosissa nähdään David Morrissey ja Keeley Hawes.

Sarjan ovat luoneet kirjoittajaveljekset Harry Williams ja Jack Williams, jotka ovat muun muassa Liar-sarjan takana.

Kadonnut, 2. kausi (kokonaan) C Moren suoratoistopalvelussa.