Nymfit-kolmikko Rebecca Viitala, Sara Soulie ja Manuela Bosco.
Nymfit-kolmikko Rebecca Viitala, Sara Soulie ja Manuela Bosco.

Nymfejä on mainostettu etukäteen runsaalla paljaalla pinnalla. Se on aivan turhaa.

Kreikkalaisten tarujen nymfit ovat jumalaisen kauniita, kuolemattomia ja vaarallisia. Heidän perivihollisiaan ovat satyyrit, jotka ovat jahdanneet nymfejä läpi vuosituhansien ja jahtaavat edelleen. He kaikki elävät meidän joukossamme, vaikka meillä ei tietenkään ole siitä aavistustakaan.

Maikkarin uutuussarjan päähenkilö, nuori Didi on tietämättään nymfi. Asia selviää hänelle karulla tavalla, kun hän harrastaa ensimmäistä kertaa seksiä poikaystävänsä kanssa, ja tämä kuolee. Didi tempaistaan kotoaan, ja hänen uusiksi huoltajikseen ilmoittautuvat salaperäiset kaunottaret Kati ja Nadia. Opastus nymfiyteen alkaa. Mutta satyyrit ovat jo Didin jäljillä pahaenteisen pomonsa Erikin johdolla.

Nymfit on myyty jo useaan kymmeneen maahan eri puolilla maailmaa, eikä ihme. Se on täysin kansainväliset mitat täyttävää fantasiaa. Tällaista kotimaista sarjaa ei ole aikaisemmin nähty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Parin ensimmäisen kerran korvaan särähtää, kun sarjan juonessa hypätään vaikkapa historialliseen Ranskaan ja kaikki puhuvat suomea. Siinä vaiheessa on helppo muistuttaa itselleen, että joka ainoassa Hollywood-tuotannossa muinais-Ranskassa puhuttaisiin englantia, mikä on tietysti aivan yhtä väärin. Siihen on vain totuttu. Nyt totutaan suomeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nymfejä on mainostettu etukäteen runsaalla paljaalla pinnalla. Se on aivan turhaa. Sarja on kaunis ja aistikas, kuten pääosanesittäjänsä Sara Soulié, Rebecca Viitala, Manuela Bosco ja ah-niin-komea Ilkka Villi, mutta ei yhtään pornahtava. Syyt katsoa ovat aivan toiset, ja niitä on paljon.

Nymfit,

MTV3 ma klo 21.00

Lue myös:

Illka Villi, piirretty mies

Manuela Bosco Nymfit-sarjasta: "Minun oli tarkoitus dubata roolini italiaksi"

Nymfit-sarjan Rebecca Viitala serkustaan: "Olemme Pihlan kanssa läheisiä"

Sisältö jatkuu mainoksen alla