Juhani Tamminen puolisonsa Marin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Juhani Tamminen puolisonsa Marin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Janni Hussi. Kuva: Panu Pälviä
Janni Hussi. Kuva: Panu Pälviä
Sedu Koskinen. Kuva: Lehtikuva
Sedu Koskinen. Kuva: Lehtikuva
Sara Sieppi. Kuva: TV5
Sara Sieppi. Kuva: TV5

Tavallista elämää -sarja saa jatkoa. Syksyllä seurataan Juhani "Tami" Tammisen, Janni Hussin, Sedu Koskisen ja Sara Siepin elämää.

TV5:n Tavallista elämää saa jatkoa syksyllä. Toisella tuotantokaudella televisio-ohjelmassa seurataan jääkiekkolegenda Juhani ”Tami” Tammisen, ravintolamoguli Sedu Koskisen, fitnessmalli Janni Hussin ja Miss Suomi 2011 Sara Siepin arkea. Osa ohjelman materiaalista on päähenkilöiden itsensä kuvaamaa.

Näin TV5 mainostaa sarjan uusia päähenkilöitä:

Juhani "Tami Tamminen"

Jääkiekkolegenda ja Suomen tunnetuin tv-kommentaattori Juhani ”Tami ” Tamminen on suomalainen kansallissankari, joka on tarjonnut suurelle yleisölle dramaattisia hetkiä koko uransa ajan. Mutta millaista on Tamin elämä parrasvalojen ulkopuolella? Entä millainen Tami on aviomiehenä, isänä ja isoisänä?

Janni Hussi

Fitnessmalli Janni Hussi kutsuu katsojat seuraamaan kansainvälisen nuoren naisen elämää. NHL-tähti Lauri Korpikosken kanssa seurusteleva Janni kiertää esiintymässä ympäri Suomea ja valmistautuu samaan aikaan bikini fitnessin MM-karsintoihin. Syksyllä Jannilla on edessään paluu yhteiseen USA:n kotiin Laurin kanssa.

Sedu Koskinen

Suomen tunnetuimman ravintolamogulin Sedu Koskisen elämässä tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa. Tästä pitää huolen uusi perheenjäsen, pieni tyttövauva. Miten omia polkujaan kulkemaan tottunut uros yhdistää yökerhojen pyörittämisen ja vaipanvaihdon? Riittääkö aika myös  avovaimo Minnalle?

Sara Sieppi

Yksi Suomen tavoitelluimmista kaunottarista, vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on juuri muuttanut omaan asuntoon Helsingin Kallioon. Sara kiertää ympäri Suomea työkeikoilla ja tapaa paljon ihmisiä. Saraa askarruttavat elämän suuret kysymykset. Mitä hän haluaisi tehdä isona, tapaako hän joskus sen oikean, hyväksytäänkö hänet sellaisena kuin hän on?

Ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella olivat mukana asianajaja Heikki Lampela, muusikko Jyrki69, yrittäjä Susanna Penttilä, muusikko Jussi69 sekä fitnessmalli Sofia Ruusila ja hänen avopuolisonsa Niko Nousiainen. Päätösjakso esitetään TV5:lla ke 4.6. klo 19.

Lue myös:

Janni Hussi: "Peppu on paras puoleni"

Sedu Koskinen, 56, sai ensimmäisen lapsensa: "Kaikki on uutta ja ihmeellistä"

Sofia Ruusila: "Nämä kauneusleikkaukset minulle on oikeasti tehty"

Rakastunut Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

Asianajaja Heikki Lampela uudesta rakkaastaan: "Hannasta on minulle vastusta"

Tänään Vain elämäässä nähtiin viimeinen artistipäivä. Sanni ja Cheek olivat kovia, mutta kuka oli sinun suosikkisi?

Tänä iltana nähtiin kauden viimeinen artistijakso Vain elämää -ohjelmasta. Jaksossa Kaija Koo puhui harvinaisen avoimesti elämästään, kuten järkyttävästä äidin huolesta ja antropofobiasta eli ihmispelosta. Mutta ennen kaikkea jaksossa kuultiin monia isoja hittejä. Kaksi oli ylitse muiden: Cheekin versio Surulapsi-biisistä ja Sannin versio Kuka sen opettaa -kappaleesta. Ja molemmista tulee takuuvarmasti hittejä.

Kuuntele esitykset kokonaan tästä.

Sanni: Kuka sen opettaa

Ennen esitystä Sannia jännitti, miten Kaija suhtautuu siihen, että hän teki biisistä täysin omannäköisensä.

– Halusin kanavoida biisissä sellaista voimaannuttavuutta, koska kaikki me käydään näitä juttuja läpi, Sanni mietti esitystä.

Sanni oli sen veran innossaan kappaleesta, että innostui tanssimaan esityksensä aikana pöydällä – ja sai muutkin artistit nytkymään.

”Omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan.”

Kaija ja Cheek kehuivat Sannia esityksen jälkeen, miten hienosti hän päivitti biisin.

– Tämä biisi osui mulla sellaiseen elämäntilanteeseen, kun omassa perheessä alkoi tilanteet hajoilemaan. Tuli se lapsen huoli, että mitenköhän nämä pärjää. Se on ollut mulle vaikeakin paikka, Sanni kertoi.

Cheek: Surulapsi

Cheekin valinta oli Surulapsi. Räppäri sanoitti kappaleen uusiksi ja kertoi, että hän teki siitä isä-poika-kappaleen.

”Olen aina halunnut ansaita faijan kunnioituksen.”

– Olen aina halunnut täyttää toiveet ja ansaita vanhempien ja varsinkin faijan kunnioituksen. Meidän viimeinen puhelu oli, kun faija sanoi, että mä oon ylpee susta. Se on aika levollinen juttu, mutta silti, en koskaan halunnut olla se surulapsi, Cheek kertoi.

Kaija liikuttui Cheekin avoimesta ja voimakkaasta tulkinnasta.

– Aina kun sä vedät, olet niin rehellinen! Se on kova juttu, Kaija kehui esityksen jälkeen.

Oliko Sannin tai Cheekin veto sinun suosikkisi – vai joku muu? Äänestä!

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin. Ensi viikolla Vain elämäässä nähdään Encore-jakso, jossa artistit saavat valita biisin kaikista maailman kappaleista.

Kysely

Mikä biisi oli suosikkisi Kaija Koon Vain elämää -päivänä?

Uusissa jaksoissa juontaja Sofia Rågenklint saa vetoavukseen koomikko Anders ”Ankka” Johanssonin.

IS TV-LEHTI:  Eläinmaailman moninaisuutta tarkasteleva ruotsalainen tietopaketti Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa (Djursjukhuset, 1997–) jatkuu keväällä 2016 valmistunein jaksoin. Visuaalisestikin runsas sarja tutustuu eläinlääkärien työn monipuolisuuteen sekä Ruotsissa että kauempana. Tämän kauden eksoottinen kohde on eteläinen Afrikka.

Uusissa jaksoissa juontaja Sofia Rågenklint saa vetoavukseen koomikko Anders ”Ankka” Johanssonin, joka juontaa sarjaa vuoden 2008 jaksoista tutulla hurtilla huumorilla, mutta asiaa unohtamatta.

On hellyttävää huomata, että lemmikeistä pidetään hyvää huolta.

Itsensä täysillä likoon pistävä Ankka vetää jokaisessa jaksossa toistuvia osuuksia. Ankan kalat -osiossa hän sukeltelee vaarallisten evällisten keskellä. Nordens Ark -eläintarhassa hän oppii, kuinka harvinaisia eläimiä suojellaan. Ankan kissa & koira -pätkässä hän ottaa selvää, miksi hänen omat lemmikkinsä käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Viikon Ankassa hän ottaa lyhyesti esille jonkin mielenkiintoisen eläinknopin.

Ensimmäisessä jaksossa Ankka ottaa lisäksi selvää hevosten dopingtesteistä. Rågenklint puolestaan seuraa Namibiassa, kuinka gebardeja palautetaan takaisin luontoon. Ruotsissa hän tutustuu häntäänsä kipuilevaan kissaan ja syöpää sairastavaan mäyräkoiraan.

Näissä kohtauksissa on hellyttävää huomata, että lemmikeistä pidetään hyvää huolta.

Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa, TV2 pe klo 16.00