Juhani Tamminen puolisonsa Marin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Juhani Tamminen puolisonsa Marin kanssa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Janni Hussi. Kuva: Panu Pälviä
Janni Hussi. Kuva: Panu Pälviä
Sedu Koskinen. Kuva: Lehtikuva
Sedu Koskinen. Kuva: Lehtikuva
Sara Sieppi. Kuva: TV5
Sara Sieppi. Kuva: TV5

Tavallista elämää -sarja saa jatkoa. Syksyllä seurataan Juhani "Tami" Tammisen, Janni Hussin, Sedu Koskisen ja Sara Siepin elämää.

TV5:n Tavallista elämää saa jatkoa syksyllä. Toisella tuotantokaudella televisio-ohjelmassa seurataan jääkiekkolegenda Juhani ”Tami” Tammisen, ravintolamoguli Sedu Koskisen, fitnessmalli Janni Hussin ja Miss Suomi 2011 Sara Siepin arkea. Osa ohjelman materiaalista on päähenkilöiden itsensä kuvaamaa.

Näin TV5 mainostaa sarjan uusia päähenkilöitä:

Juhani "Tami Tamminen"

Jääkiekkolegenda ja Suomen tunnetuin tv-kommentaattori Juhani ”Tami ” Tamminen on suomalainen kansallissankari, joka on tarjonnut suurelle yleisölle dramaattisia hetkiä koko uransa ajan. Mutta millaista on Tamin elämä parrasvalojen ulkopuolella? Entä millainen Tami on aviomiehenä, isänä ja isoisänä?

Janni Hussi

Fitnessmalli Janni Hussi kutsuu katsojat seuraamaan kansainvälisen nuoren naisen elämää. NHL-tähti Lauri Korpikosken kanssa seurusteleva Janni kiertää esiintymässä ympäri Suomea ja valmistautuu samaan aikaan bikini fitnessin MM-karsintoihin. Syksyllä Jannilla on edessään paluu yhteiseen USA:n kotiin Laurin kanssa.

Sedu Koskinen

Suomen tunnetuimman ravintolamogulin Sedu Koskisen elämässä tapahtuu 24 tuntia vuorokaudessa. Tästä pitää huolen uusi perheenjäsen, pieni tyttövauva. Miten omia polkujaan kulkemaan tottunut uros yhdistää yökerhojen pyörittämisen ja vaipanvaihdon? Riittääkö aika myös  avovaimo Minnalle?

Sara Sieppi

Yksi Suomen tavoitelluimmista kaunottarista, vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi on juuri muuttanut omaan asuntoon Helsingin Kallioon. Sara kiertää ympäri Suomea työkeikoilla ja tapaa paljon ihmisiä. Saraa askarruttavat elämän suuret kysymykset. Mitä hän haluaisi tehdä isona, tapaako hän joskus sen oikean, hyväksytäänkö hänet sellaisena kuin hän on?

Ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella olivat mukana asianajaja Heikki Lampela, muusikko Jyrki69, yrittäjä Susanna Penttilä, muusikko Jussi69 sekä fitnessmalli Sofia Ruusila ja hänen avopuolisonsa Niko Nousiainen. Päätösjakso esitetään TV5:lla ke 4.6. klo 19.

Lue myös:

Janni Hussi: "Peppu on paras puoleni"

Sedu Koskinen, 56, sai ensimmäisen lapsensa: "Kaikki on uutta ja ihmeellistä"

Sofia Ruusila: "Nämä kauneusleikkaukset minulle on oikeasti tehty"

Rakastunut Heikki Lampela: "Naisesta pitää löytyä enkelin ominaisuuksia"

Asianajaja Heikki Lampela uudesta rakkaastaan: "Hannasta on minulle vastusta"