Suosikkisarja Vain elämää alkaa kaikkien aikojen odotetuimmalla jaksolla.

On kai jo kaikille etukäteen selvää, että Vain elämää -sarjan kolmas kausi on varsinainen jackpot. Kaikki mukana olevat artistit – Samuli Edelmann, Elastinen, Paula Koivuniemi, Vesa-Matti Loiri, Jenni Vartiainen, Paula Vesala ja Toni Wirtanen – ovat sitä luokkaa, että jokainen heistä olisi ollut koska tahansa oman kautensa ehdoton kingi tai queeni. Tänä vuonna kuusi suurta jää kuitenkin yhden valtavan varjoon. Nyt on Vesa-Matti Loirin kausi. Hän on myös suurin syy siihen, että näin hieno artistikattaus on saatu aikaiseksi.

Kaiken tämän jälkeen ei ole ihme, että sarja alkaa Veskun jaksolla. Kauden avaus on myös kahden tunnin mittainen erikoisjakso.

Varmaan voi sanoa, että jos aiot elämässäsi katsoa vain yhden jakson Vain elämää, tämä kolmoskauden avaus on oikein hyvä valinta. Tosin samaan hengenvetoon voi todeta myös, että odotukset juuri tämän jakson suhteen olivat niin jumalattoman korkealla, että ne pystyi vain täyttämään, ei ylittämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Veskun biiseistä kuullaan ainakin kolme sellaista versiota (Elastisen, Samuli Edelmannin ja Paula Vesalan), jotka varmasti saavat tulevaisuudessa runsaasti radiosoittoa. Onneksi mukana on myös pari erikoista repäisyä, joita valittaessa ainakaan euronkuvat eivät ole vilkkuneet silmissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Porukan hauskimmaksi ilmoittautuu Toni Wirtanen ja herkimmän tittelin jakavat Elastinen ja Paula Koivuniemi. Kyyneleitä nähdään tietysti heti, mutta onneksi niistä ei tällä kaudella tehdä numeroa eikä niitä selitellä tai hävetä. Itku ja nauruhan ovat vain elämää.

Vain pari kysymystä jää: ketä sarjassa voi olla mukana ensi vuonna ja miten ihmeessä he yltävät tähän samaan?

Vain elämää, Nelonen klo 20.00

Lue myös:

Varo juonipaljastuksia! Nämä biisit kuullaan ensimmäisessä Vain elämää -jaksossa

Lue Me Naisten kaikki Vain elämää -jutut täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla