Me Naiset
|
ME NAISET
Alastomuus ja televisio kuuluvat yhteen. Kuva: Shutterstock
Alastomuus ja televisio kuuluvat yhteen. Kuva: Shutterstock

Kelteisillään hilluminen on nyt televisioviihdettä muodikkaimmillaan, ainakin Jenkkien tosi-tv-ohjelmissa. Me Naiset listaa, mistä kotimaisista tv-suosikeista voisi tehdä nakuversion.

Amerikkalaisissa tosi-tv-sarjoissa ei ole tällä hetkellä mitään trendikkäämpää kuin alastomuus. Naked and Afraid -sarjassa mies ja nainen elävät viidakon armoilla Aatamin ja Eevan asussa. Buying Naked -sarjassa seurataa naturistia kiinteistövälittäjää, joka välittää asuntoja hengenheimolaisilleen ja Dating Naked vie katsojat alastomien parien deiteille.

Dagens Nyheterin mukaan myös Ruotsin televisiossa suhtaudutaan avoimuudella nakuiluohjelmiin. Tosin alastomuus ei itsessään riitä ohjelman kantavaksi teemaksi, vaan sarjassa täytyy olla jokin erityisen kiinnostava idea (luojankiitos!).

Myöskään Suomessa paljas pinta ei ole mikään ihmettelyn aihe. Täällä kun on totuttu sekasaunoihin jo aikojen alusta asti, ja Big Brotherin kaltaiset relity-formaatit ovat tehneet nakuilusta entistä estottomampaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitäpä jos otettaisiin askel eteenpäin ja vietäisiin alastomuus myös kansan suosikkiohjelmiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näissäkin voisi nakuilla

Salatut Elämät
Mitä jos Salkkareista vietäisiin kaikki "salattu", ja Ismo ja Ulla hiippailisivat vastedes hipiä paljaana pitkin Pihlajakatua?

Uutiset
Uutta sisältöä kympin uutisten loppukevennyksiin ankkureiden viuhahduksilla? Hassuttelua Kimmo Wilskan inspiroimana.

Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo alasti? Siis mitä, eikö teilläkin kokkailla kotosalla kevyesti vain pelkässä essussa - miksei sitten telkkarissakin?

Putous
Parhaaseen katseluaikaan Suomen kuumimmat koomikot ja komediennet hauskuuttavat telkkarissa kelteisillään. Naurattaa vai itkettää?

Tanssii tähtien kanssa
Tanssii alastomien tähtien kanssa! Jaa, oisko tuo nyt niin erilaista: paljastavat tanssiasut näyttävät nytkin jo melkein kaiken.

Aamu-tv ja Huomenta Suomi
Alaston aamushow, se taatusti herättäisi hetkessä!

Lue lisää:

Me Naiset riisui: tältä näyttää naisen vartalo

Sisältö jatkuu mainoksen alla