Juuso (vas.) ja Sami kilpailevat ensimmäisessä Aatami etsii Eevaa -jaksossa hurmatakseen Tanjan. Kuva: Nelonen
Juuso (vas.) ja Sami kilpailevat ensimmäisessä Aatami etsii Eevaa -jaksossa hurmatakseen Tanjan. Kuva: Nelonen

Nakudeittiohjelman ensimmäisessä jaksossa Tanja etsii miestä, joka vie jalat alta. – Sinkkukierre johtuu siitä, että olen tosi kranttu, hän myöntää.

Nelosen uusi Aatami etsii Eevaa -deittiohjelma alkaa tänään. Siinä tosirakkautta etsivät sinkut, ”Aatamit” ja ”Eevat”, kohtaavat toisensa kreikkalaisella autiosaarella ilman rihman kiertämää.

Ensimmäisessä jaksossa 26-vuotias sosionomi Tanja Pohjanmaalta valitsee mielitiettyä kahdesta miehestä. Tanjan huomiosta kilpailevat diplomi-insinööri ja tutkija Sami, 28, Espoosta ja ammattisotilas Juuso, 26, Keski-Suomesta.

– Oon yrittänyt ihan kaikilla tavoilla tavata ihmisiä. Suomi24, Tinder, kavereitten kautta, harrastusporukoista, töistäkin. Oon kerran lähtenyt jopa bussipysäkiltä treffeille. Sinkkukierre johtuu siitä, että olen aika tosi kranttu, Tanja myöntää jaksossa.

Hän etsi miestä, jonka seurassa uskaltaa olla täysin oma itsensä.

– Pitää olla vähän pilkettä silmäkulmassa, hyvin hoidetun näköinen ja viedä jalat alta. Luotan, että sellainen löytyy.

Tanja tapaa ensimmäisenä Samin, ja he tulevat heti hyvin juttuun.

– Erittäin kaunis nainen. Hyvin luonnollisen oloinen. Ihastuin heti hänen hiuksiinsa. Ne olivat ihanat. Tanja on iloinen ja positiivinen luonteeltaan, se on todella hyvä asia, Sami kehuu vuolaasti.

Tanja kuvailee Samia kiltiksi ja ystävälliseksi, ihanaksi luonteeltaan.

– Meillä on enemmän henkistä kuin fyysistä yhteyttä, mutta luulen, että se voi syventyä, ensimmäisen jakson Eeva miettii.


Tanja on määrätietoinen nuori nainen, jolla on tiukat kriteerit miesten suhteen. Kuva: Nelonen

Merestä nousee kreikkalainen veistos

Tanja kertoo olevansa jo vähän ihastunut ensimmäisenä tapaamansa Samiin, mutta saarelle kesken jakson uiva Juuso sekoittaa naisen pasmat.

– Sieltä tuli joku tuollainen kreikkalainen veistos tuolta merestä, Tanja toteaa silmät lautasina.

– Juuso kun nousi vedestä, niin katsoin, että aika kovakuntoisen oloinen kaveri. Selvästi oli lihasta. Komea kaveri oli, ei voi muuta sanoa, Sami pohtii jaksossa.

Tanjan mielestä Sami alkaa käyttäytyä eri tavalla Juuson saavuttua saarelle. Vaikka Sami ja Tanja ovat ehtineet viettää pidemmän aikaa yhdessä, altavastaajana saapunut Juuso alkaa voittaa Tanjaa puolelleen.

Jakson lopussa Tanja pääsee ensimmäisille oikeille treffeille vaatteet päällä, mutta sitä ennen hänen on hylättävä toinen miehistä. Valitseeko hän rennon ja huumorintajuisen Samin, jonka kanssa on hänellä synkkaa heti, vai aluksi kylmältä vaikuttavan mutta raamikkaan Juuson? Vielä hetkeä ennen valintaa Tanja kertoo kameralle, ettei tiedä yhtään, kumman miehistä haluaa mukaansa.

Aatami etsii Eevaa maanantaisin klo 21.00, Nelonen.

Lue myös:

He etsivät rakkautta alasti – Aatami etsii Eevaa -ohjelman sinkut julki

Nakudeittiohjelman juontaja Noora Hautakangas: ”Tämä osa miehessä on seksikäs”

Tänään tv:ssä: Alastomat sinkut etsivät tosirakkautta