”Musta jotenkin tuntuu, että mun ja Sadun välillä on enemmän erotiikkaa ilmassa kuin muiden kanssa”, Juha on sanonut.
”Musta jotenkin tuntuu, että mun ja Sadun välillä on enemmän erotiikkaa ilmassa kuin muiden kanssa”, Juha on sanonut.

Uusi koostevideo paljastaa, että Juha on suudellut vielä useamman kilpailijan kanssa kuin Bachelor Suomi -jaksoissa on näytetty.

Bachelor Suomen poikamies Juha on pussaillut ohjelmassa ahkerasti eri naisia ja saanut hyvää palautetta suutelutaidoistaan.

– Haha, tuosta pussailusta olen saanut kuulla lähipiiriltänikin. En tiedä, miten ohjelma on leikattu, mutta pidän kyllä pussailusta! Se on minusta tärkeä osa toimivaa parisuhdetta. Eikä se ollut käsikirjoitettua, vaan ihan aidosti halusin suudella. Joidenkin kilpailijoiden kanssa oli vain niin vahvaa fyysistä vetovoimaa, että se vain tuntui tosi luontevalta, Juha kommentoi hiljattain Me Naisille.

Herkkiä hetkiä on kuitenkin jäänyt myös leikkauspöydälle! Uudella videolla näytetään, kun Juha suutelee muun muassa kotiin lähetettyjen kilpailijoiden Annan, Tiian ja Susannan kanssa.

Bachelor Suomi, Nelonen tiistaisin klo 21

Parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. 

IS TV-LEHTI:  Iloinen puheensorina käy Akun Tehtaalla Ylöjärvellä yleisön asettuessa paikoilleen lavan eteen asetelluille tuoliriveille. Käynnissä ovat Napakympin kuvaukset. Sarja teki paluun viime syksynä 15 vuoden tauon jälkeen. Napakymppi oli kirjaimellisesti täysi napakymppi, joka keräsi parhaimmillaan liki miljoonayleisön.

Nyt parisuhdevisailu palaa ruutuihin uusin jaksoin, uudella ohjelmapaikalla. Amorin nuolet sinkoilevat tänä keväänä sunnuntaisin parhaaseen katseluaikaan.

Kari Salmelaisen saappaisiin hypänneellä Janne Katajalla on juontajana ohjelmassa tärkeä rooli. Hän toimii seremonianmestarina, joka ohjaa keskustelua ja kuittailee hyväntahtoisesti osallistujien vastauksille. Komiikkaa syntyy väkisinkin oudoista kysymyksistä ja tahattoman hassuista vastauksista. Yleisössä hurrataan, kun Kataja ja hänen työparinsa pianisti Lenni-Kalle Taipale astuvat estradille. 

”Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun.”

Voiko tv-ohjelmasta löytää tosirakkauden? Näin uskovat ainakin ohjelmassa itsensä likoon laittavat. Viime syksyn saldo parinmuodostuksessa jäi tosin melko laihaksi, ja moni orastava romanssi nuupahti heti Napakymppi-matkan jälkeen.

– Mielestäni kilpailijoilla on ollut oikeat motiivit ohjelmaan lähtiessä. Ei tänne ole pakko tulla tositarkoituksella, vaan riittää, jos haluaa kokea seikkailun. Vieraan ihmisen kanssa reissuun lähteminen jos mikä on seikkailu, Janne Kataja sanoo.

Ohjelmassa kumppania haetaan keskustellen, ei ulkonäköperustein.

– Uskon, että kun saadaan enemmän pareja prosessiin, niin kyllä tulee täysosumiakin. Se riittää, jos vaikka 40 parista yksi jatkaa yhdessä. Se on sitten Napakympin napakymppi! Kataja hymyilee.

Lenni-Kalle Taipale on samaa mieltä, vaikka tv-ohjelma on parisuhteen muodostukselle melko erikoinen ympäristö.

– Ihmiset ovat mukana aika tosissaan. Toki pitää olla pilkettä silmäkulmassa, mutta ei kukaan ole tullut tänne hakemaan vain ruutuaikaa.

Napakymppi, Nelonen su klo 20.00 

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.