Viettelyksestä ei ollut juuri Elinalle ja Juholle vastusta. Kuva: Nelonen
Viettelyksestä ei ollut juuri Elinalle ja Juholle vastusta. Kuva: Nelonen

Idan ja Roopen sekä Elinan ja Juhon kohtalo selvisi Temptation Islandin iltanuotiolla.

Kahden ensimmäisen Temptation Island Suomi -pariskunnan kohtalot ovat nyt selvillä.

Torstai-illan jaksossa luottamuspulan kanssa painiskelleet Ida Myllyniemi, 20, ja Roope Kahlos, 19, jatkoivat eri teille, mutta imatralaiset Elina Vepsäläinen, 26, ja Juho Vuorela, 29, poistuivat saarelta pariskuntana.

Ida petti Roopea saarella useaan otteeseen, vaikka naisella ei omien sanojensa mukaan muuten ollut tunteita petikumppaniaan, sinkkumies Tuomasta kohtaan. Lue Idan ja Roopen jäätävästä jälleennäkemisestä täältä.

Elina sen sijaan lähentyi saarella sinkku-Iiron kanssa, mutta se ei hänen suhdettaan kaatanut. Nainen kuitenkin myönsi pienen ihastuksen.

– Se ei ollut sellaista, että ois halunnut parisuhdetta. Se hänen herrasmiesmäisyytensä teki vaikutuksen, Elina selitti iltanuotiolla.

Elinan mukaan Juho voisikin ottaa mallia Iirosta siinä, miten sinkkumies onnistui huomioimaan hänet.

– Juho ei oo kovin romanttinen mies, että vähän enemmän kaipaisin jotain romantiikkaa.

”Hänen herrasmiesmäisyytensä teki vaikutuksen.”

Kun Elina ja Juho tapasivat viimein kolmen viikon erossaolon jälkeen, he halasivat lämpimästi ja Elina hieman kyynelehti.

– En olis ikinä uskonut, että ikävä voi olla niin kova, Juho sanoi.

Vahvin pari

Nuotion ääressä puitiin hyvässä hengessä myös Juhon kiukuttelut sinkkunaisille sekä Elinan lämmin suhde Iiroon.

Juhon mielestä Elina pysyi sovituissa rajoissa, vaikka viettikin paljon aikaa Iiron kanssa lähekkäin.

– Ei se ihan turha jätkä voi olla, jos sie hänen kaa viihyt, että kyl mie meen taputtaan olkapäälle ja kiittämään, et se on ollut siun tukena, Juho kehuu Iiroa ja lupailee itsekin panostaa jatkossa enemmän kynttilä- ja kukkapuoleen.

”Ei se ihan turha jätkä voi olla.”

Juho itse kertoi saaneensa tukea sinkkunaisista Sonyalta.

Vaikkei välttämättä olisi tarvinnut, juontaja Sami Kuronen kysyi vielä parilta, lähtevätkö he kotiin yhdessä.

 – Kyl mie koppaan ton emännän kainaloon ja vien kotia, Juho sanoi.

 – Me oltiin vahvin pari täällä, kaksikko totesi kävellessään pois.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00