Stina valitsi nakudeittiohjelmassa Harrin, mutta Tompan ja Stinan yhteydenpito on jatkunut myös ohjelman kuvausten jälkeen.

Eilisessä Aatami etsii Eevaa -jaksossa Stina, 52, valitsi treffikumppanikseen Harrin, 52, Tompan, 54, sijaan. Tompan mukaan hänen ja Stinan tuttavauus ei kuitenkaan päättynyt kuvauksiin.

– Me olemme olleet Stinan kanssa jatkuvasti yhteyksissä. Meistä on tullut erittäin hyvät ystävät. Olemme viikoittain puhelinyhteyksissä ja nähneetkin muutaman kerran tässä välillä, Tomppa kertoi Neloselle.

Tiiviistä yhteydenpidosta huolimatta Tompan ja Stinan suhde ei kuitenkaan ole romanttinen, ja Tomppa etsii edelleen kumppania.

Nakudeittiohjelman kuvauksista Stina ja Harri saivat tutustua toisiinsa ennen kuin Tomppa pääsi saarelle. Tomppa tunsi aluksi olonsa kiusaantuneeksi, mutta ohjelmasta jäi silti hyvät muistot.

– Tunsin itseni vähän kolmanneksi pyöräksi. Oli vähän kiusaantunut olo, kun tajusi, että nyt kilpaillaan samasta naisesta. Loppujen lopuksi oli hauskaa, ja juttua lensi pitkälle yöhön.

Millaista naista Tomppa kaipaa rinnalleen? Katso video!

Lue myös:

Aatami etsii Eevaa -Stina laihtui uudessa työssään 30 kiloa

Aatami etsii Eevaa: Näin Antin ja Hannan lämpimissä tunnelmissa alkanut tarina jatkui

Sensuroitiin erektiot Aatami etsii Eevaa -ohjelmasta? Tuotanto vastaa

Miksi Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa ei nähdä häpykarvoja?