Jounin ja Marin häämatkalla tunteet vaihtelevat romanttisesta dramaattiseen. Kuva: Ava
Jounin ja Marin häämatkalla tunteet vaihtelevat romanttisesta dramaattiseen. Kuva: Ava

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa Jouni keksii suloisia tapoja ilahduttaa Maria. Lahjat saavat kuitenkin Marin epäilemään, haluako Jouni tehdä vain hyvää tv-viihdettä.

Illan Ensitreffit alttarilla -jaksossa Tanja ja Sari ovat hämmentyneitä mutta ilahtuneita miestensä Ronin ja Antin huomionosoituksista. Mari puolestaan vaikuttaa vaivaantuvansa Jounin huomiosta.

Jouni yrittää selvästikin ilahduttaa Maria pienillä lahjoilla ja näkee vaivaa, jotta lahjat olisivat mieluisia. Esimerkiksi lenkillä hän miettii, millanen kukkakimppu ilahduttaisi Maria. Illallisella Jouni yllättää Marin antamalla tälle pienenpienen paketin.

– Naiselle on aina riski ostaa mitään, mutta kun kun oli niistä korvakoruista puhetta… Noi oli ainoat, jotka oli ”vähän sinnepäin”, Jouni selittää jaksossa ja antaa Marille lahjan.

Paketista paljastuvat pienet, yksinkertaiset korvakorut, jotka Jouni on löytänyt heidän häämatkakohteestaan, istanbulilaisesta basaarista. Mari ei tiedä, mitä sanoa – tai miten suhtautua huomionosoitukseen.

– No mätsääks nää sormuksen kanssa, oliks siitä puhetta? No, näähän on kuule ihan… Ei nää varmaan hopeeta oo, jos ne on basaarista? Onhan nää ihan tämmöset… Mari sopertaa.

Mari oli aikaisemmin kertonut Jounille, että pitää ”paha silmä” -koruista. Jouni selittää, ettei hän kuitenkaan uskaltanut hankkia tällaisia korviksia. Maria tämä ihmetyttää, koska oli nimenomaan sanonut pitävänsä niistä. Kasvotusten Mari kuitenkin kiittää lahjasta.

Myöhemmin hän selittää kameralle hämmentynyttä reaktiotaan.

– Olihan se ihana ajatus, että Jouni oli ostanut mulle jotain. Sanoihan hän itsekin, että ne on ”markan korvikset”, mutta ei sillä ole mulle mitään väliä, Mari sanoo kameralle.

Häämatkalla Marin tunteet heittelevät ja Jounin huomionosoitukset saavat hänet myös epäilemään Jounin motiiveja.

– Ajattelin, että haluuko se (Jouni) tehdä vaan hyvää tv-viihdettä. Mä oon vähän skeptinen ja se johtuu noista mun aiemmista suhteista, Mari selittää ja uskoo tarvitsevansa aikaa, jotta pystyy heittäytymään suhteeseen.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin kello 21.00.

Kysely

Onko lahjan hinnalla väliä?

Ei.
Ei.
88.7%
Kyllä.
Kyllä.
11.8%
Ääniä yhteensä: 186

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00

Seitsemän sinkkumiestä ja -naista muuttaa kahdeksaksi viikoksi saman katon alle. Tavoitteena on tietysti löytää Se Oikea. Vaikka väkisin.

IS TV-LEHTI:  Spouse House on talo, jonne kutsutaan seitsemän naista ja seitsemän miestä avioitumaan. Kihlat ja häät ovat tavoite, joka houkuttelee naimahaluisia paikalle tositarkoituksella.

Tämä realitysarja on hivenen inhimillisempi kuin Ensitreffit alttarilla, sillä tutustumiseen on aikaa 8 viikkoa.

Siihen inhimillisyys loppuukin. Kosiminen on nimittäin pakollista tai joku saa talosta potkut.

Mitä pidempään talossa majailee ja altistuu kolmio- ja neliödraamoille, sitä vaikeampaa on haluta kenenkään kanssa naimisiin.

Toisaalta aidot tunteet palkitaan! Jos kaikesta huolimatta lempi leiskuu, on televisioshow läpikotainen testi rakkaudelle.

Tosi-tv:n tapaan ohjelmaa on tekemässä joukko ”asiantuntijoita”. On psykologia ja tunneterapeuttia, ja itse sinkut on poimittu mukaan huolellisella käsityöllä ja tieteellisiin todennäköisyyslaskelmiin pohjautuvilla match-menetelmillä.

”Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!”

Suhteiden pysyvyyttä helpotetaan myös sillä, että Los Angelesissa kuvatun sarjan kaikki sinkut ovat kotoisin samalta seudulta – tällä kaudella Chigacosta.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan ja jo ihastutaankin. Sinkut ovat keskimäärin 30-vuotiaita, hyvissä ammateissa ja tarpeeksi hyvän näköisiä, jotta kukin saisi tasaisesti huomiota. Mukana on totta kai myös ärsyttäviä henkilöitä.

Ei paljasteta, kuinka kävi palomies Jimmy Breretonille, yhdelle lemmentalon asukkaista, mutta jälkeenpäin hän on kuvaillut talon tunnelmaa hyvin stressaavaksi.

– Kamerat olivat vieressä koko ajan, samoin mikrofonit. Emme saaneet käyttää puhelinta tai internetiä. Kun menimme deittini kanssa ravintolaan, kamerat kuvasivat ja kaikki tuijottivat. Se oli kamalaa!

Salamarakkauden talo, Frii pe klo 20.00