Henrietta, Susa, Isabella ja Juho lähtivät au paireiksi Australiaan kolmeksi kuukaudeksi. Kaikilla muilla riitti draamaa paitsi Juholla. Kuvat: Yle kuvapalvelu
Henrietta, Susa, Isabella ja Juho lähtivät au paireiksi Australiaan kolmeksi kuukaudeksi. Kaikilla muilla riitti draamaa paitsi Juholla. Kuvat: Yle kuvapalvelu

Vain Henrietta on palannut pysyvästi Suomeen. Susa, Isabella ja Juho ovat yhä Australiassa.

Itkua, naurua, koti-ikävää ja nuoruuden intoa. Myös tämän kauden Au pairit -ohjelma on tarjosi katsojille kaikkia näitä. Televisiossa Au pairit Australiassa on yhä kesken, mutta moni on katsonut kaikki jaksot jo Areenasta. Selvitimme, mitä au paireille kuuluu nyt, muutama kuukaisi kuvausten päättymisen jälkeen.

Jos siis haluat säilyttää jännityksen, ei kannata lukea juttua.

Henrietta: Pääsi Scottista yli ja löysi uuden rakkaan

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Henrietta Kulmala, 21, odotti etukäteen au pair -ajalta eniten sitä, että tapaisi kuumia surffarimiehiä. Niitä hän ei tavannut, mutta Henrietan sydämen särki kolmikymppinen Scott, joka oli toisen au pairin, Isabellan, isäntäperheen isä. Henrietta ja Scott asuivat hetken aikaa myös kahdestaan, kunnes Scott heitti Henrietan kirjailimellisesti pihalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Vaikkei surffaripoikaa koskaan löytynyt, niin löysin rakkauden Suomesta.”

Henrietta jäi vielä au pair -aikansa jälkeen Australiaan, mutta on nyt palannut Suomeen. Hän vaikuttaa videobloginsa ja Instagram-päivityksensä perustella tyytyväiseltä elämäänsä.

– Palasin Australiasta takaisin Suomeen. Matka oli ihana ja kasvattava, mutta oon tällä hetkellä niin onnellinen. Miulla on ihana koti, uusi työ, ja vaikkei surffaripoikaa koskaan löytynyt, niin löysin rakkauden Suomesta, mikä on parempaa kuin oisin koskaan voinut toivoa, Henrietta kirjoitti tällä viikolla julkaisemansa Instagram-kuvan kuvatektissä.

 

Suomeen palattuaan Henrietta on alkanut pitää omaa videoblogia. Hän haaveilee siitä, että pääsisi joskus tekemään töitä teatteri- tai media-alalla.

Pari viikoa sitten julkaisemassaan postauksessa Henrietta vastasi moniin katsojia askarraneita kysymyksiin – esimerkiksi siihen, ovatko hän ja Susa enää lainkaan väleissä.

Susa: Suhde ”täydelliseen” poikaystävän loppui

Lappeenrannan prinsessaksi itseään kutsuva Susa Kettunen, 19, jäi Australiaan au pair -ajan jälkeen. Sarjan viimeisessä jaksossa selvisi, että Susa viihtyi toisessa isäntäperheessään (ensimmäisestä hän lähti, koska ei viihtynyt siellä) niin hyvin, että halusi jatkaa siellä asumista vielä varsinaisen au pair -ajan jälkeenkin. Lisäksi Susan piti Sydneyssä poikaystävä. Enää he eivät ole yhdessä.

”Höyläsin sitä vähä etäämmäs, kun rupes menemään liikaa vakavan puolelle.”

– Kuten sanottu en oo mikään parisuhdeihminen, niin höyläsin sitä vähä etäämmäs jossain vaiheessa, kun rupes menemään liikaa vakavan puolelle. Vaikka olikin ihan täydellinen, niin loppujen lopuks haluun vaan hengailla tällä hetkellä kavereitten kanssa ja tehdä omia juttuja, Susa kirjoittaa blogissaan.

Susa on yhä Australiassa, ja Etelä-Saimaan jutun mukaan hän on saanut töitä Sydneyssä sijaitsevasta vaatekaupasta. Susan puheet ovat yhä suuret, kuten ne olivat sarjassakin.

– Miusta on tullut legenda. Olen ollut täällä vasta vähän aikaa, mutta ehtinyt hengailla jo Asap Rockyn (yhdysvaltalainen räppäri) ja ties kenen kanssa, Susa kertoi Etelä-Saimaalle pari viikkoa sitten.

 

Beachbabe

Kuva, jonka SUSA (@susakettunen) julkaisi

Susa on päivittänyt ahkerasti Instagram-tiliään.

 

When ur highlight is brighter than the future of ya haters

Kuva, jonka SUSA (@susakettunen) julkaisi

 

 

Just here at the hoods with my twin sis

Kuva, jonka SUSA (@susakettunen) julkaisi

 

Isabella: Palasi Australiaan uskonnolliseen kouluun

Jeesus-faniksi itseään kuvaillut Isabella Huotelin, 18, odotti au pair -ajaltaan eniten sitä, että ”kasvaisi uskossa”. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan suunnitellusti, sillä Isabella joutui vaihtamaan perhettä kolmen kuukauden aikana jopa kolme kertaa.

Sarjan viimeisessä jaksossa Isabella palasi Suomeen perheensä luokse viettämään joulua, mutta oli päättäyt, että menee takaisin Australiaan alkuvuodesta.

Isabellan hyvä ystävä Henrietta kertoi pari viikkoa sitten julkaisemassaan videopostauksessa, että Isabellan unelma toteutui: hän opiskelee tällä hetkellä uskonnollisessa Hillsong Collegessa tanssia.

Myös Isabella on kertonut kuulumisiaan Instagram-tililään.

 

 

A photo posted by Au pairit (@aupairit) on

Juho: kiertelee ympäri Australiaa ja tekee varastohommia

Juho Takkinen, 24, oli ainut neljästä ainoa, joka vietti koko au pair -aikansa samassa isäntäperheessä. Myös Juho päätti jäädä Australiaan ja on siellä yhä. Henriettan mukaan Juho kiertelee ympäri maata ja tekee välillä varastohommia.

 

Au pairit TV2:lla maanantaisin klo 20.30.

Vierailija

susa kettunen.. ..hän on Lontoossa, hän hengailee vain mustien ihmisten kanssa. hän on myös prostituoitu, ja sokerin isä -sivustolla maksoi 300 euroa yö. kauhea ihminen sisälle ja ulos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla