Sami Uotila palaa Salatut elämät -sarjaan 13 vuoden tauon jälkeen. Kuva: MTV3
Sami Uotila palaa Salatut elämät -sarjaan 13 vuoden tauon jälkeen. Kuva: MTV3

Salkkarit palaa ruutuun. Ja niin myös tuttu pahis, Aki Nikkinen.

Taas koittaa se aika syksystä, kun Salatut elämät palaa ruutuun. Tänä syksynä pari vanhaa hahmoa palaa sekoittamaan sarjan juonikuvioita. Kari Taalasmaan lisäksi Pihlajakadulle paluumuuton tekee pahapoika, Sami Uotilan näyttelemä Aki Nikkinen. Muistatko vielä nämä legendaariset Nikkis-Akin hetket:

Tyyne Puustisen tappaja

Salatut elämät starttasi vuonna 1999 tilanteesta, jossa Seppo ja Ulla löysivät Tyyne Puustisen kotoaan kuolleena. Esimerkiksi Saku Salin oli jossain vaiheessa epäiltynä murhasta, mutta lopulta selvisi, että Aki surmasi Tyynen vahingossa.

Naistenmies

Kaikki salkkarifanit muistavat, että Jenni oli Akin suurin heikkoudenkohde. Silti Aki ehti pelehtiä myös esimerkiksi Lauran ja parhaan ystävänsä Markuksen äidin Karinin kanssa. Video todistaa Akin pettämättömät pelimiehen liikkeet.

Riitapukari

Aki ehti riidellä miltei jokaisen Pihlajakadun asukkaan kanssa. Kaikista eniten hän kuitenkin kiusasi Ismoa, joka ei voinut sietää Akia.

Näistä Aki myös muistetaan:

Perusti Barbaarin Markuksen kanssa. Myöhemmin selvisi, että Markuksella ja Akilla on sama isä. Aki luuli tappaneensa Markuksen, joten hän poistui Pihlajakadulta ja myi Elinalle osuutensa Barbaarista markalla.

Oli mukana huumebisneksessä ja joutui vankilaan. Hän kuitenkin esitti mielisairasta, jotta pääsisi pois.

Oli se sarjan hämärä tyyppi, joka käytti häikeäilemättä heikompiaan hyväksi.

Sarjan uudet jaksot alkavat maanantaina 25.8. MTV3-kanavalla klo 19.30.

Lue myös:

Salatut elämät päihittää Kotikadun ennätyksen

Näillä tunnetuilla näyttelijöillä on Salkkari-menneisyys

Kaikki Salattuihin elämiin liittyvät jutut löydät täältä.

Toni Wirtanen esittää Kaija Koon Vain elämää -päivänä Vapaa-biisin, jonka hän aikoinaan kirjoitti Kaijalle.

Tällä viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietetään Kaija Koon päivää. Jaksosta on julkaistu nyt yksi tulkinta, joka on Toni Wirtasen Vapaa. Tonilla on biisiin erikoinen suhde, koska hän on itse kirjoittanut sen Kaijalle.

– Toni tiesi silloin mun elämäntilanteeseen, ja tämä biisi on tehty siihen. Olin juuri eronnut ja taistellut monien asioiden kanssa. 21 vuoden suhteesta lähteminen vaati valtavasti voimaa, Kaija kertoo jaksossa yhden suurimman hittinsä taustoista.

Toni on tehnyt biisistä alkuperäistä rajumman version. Hän kertoo myös, että Apulannan rumpali Sipe Santapukki olisi halunnut biisin aikoinaan Apulannalle.

– Rumpalimme aikanaan valitti, että tän olisi voinut tehdä itsekin, Toni kertoo.

Kaija on otettu Tonin esityksestä.

– Tämä oli tärkeä hetki Tonille ja mulle. Vilisi koko elämä silmien edessä, Kaija mietti esityksen jälkeen.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Aliisa ja Esa ovat ajautuneet kriisiin, jota he setvivät yhdessä Tony Dunderfeltin kanssa. Varo juonipaljastuksia!

Edellisessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa Aliisa ja Esa mökkeilivät melko leppoisissa tunnelmissa, ja Esa vaikutti oikealta unelmamieheltä.

Tämän viikon jaksossa on tunnelma on taas päälaellaan: Aliisa on tuonut esille epävarmuutensa, jota hän kokee edelleen, kuukausi häiden jälkeen. Aliisaa vaivaa, ettei hän meinaa millään ihastua Esaan, vaan löytää miehestä vain ärsyttäviä piirteitä.

Lue myös: 7 syytä, joiden takia Ensitreffit-Esa on unelmamies

Esalle Aliisan tunnustus on ollut vaikea paikka.

– Näen tämän parisuhdetilanteen ongelmallisena. En tiiä, en tosiaan tiiä. Rupeaa itekin kääntymään pikkuhiljaa epätoivon puoleen, mies sanoo jaksossa.

Aliisan epävarmuus on aiheuttanut sen, että kumpikin on tullut sanoneeksi asioita, jotka loukkaavat. Pari pui riitaansa tapaamisessa psykologi Tony Dunderfeltin kanssa.

– Mä oon tuonut esiin, että mä oon epävarma tästä meidän asiasta. Esa on harmistunut siitä ja kerännyt aika semmosen ison potin semmosta pahaa mieltä, Aliisa selittää jaksossa Tonylle.

”Esa on kerännyt aika ison potin pahaa mieltä.”

Tony kysyy Esalta, onko tällä tapana, että paha mieli räiskähtää esiin.

– No todellakin räiskähtää, Esa myöntää.

Räiskähdyksen tarkemmat yksityiskohdat jäävät jakson perusteella hieman arvoitukseksi, mutta se on selvää, että Esa on onnistunut loukkaamaan Aliisaa pahasti.

– Lähtökohtaisesti luotan ihmiseen sataprosenttisesti. Sitten kun se luottamus tulee rikottua, mä en pysty antamaan sitä takaisin. Että jos mulle sanoo jotain niin pahoja asioita, niin vaikka multa pyytää sitä anteeksi ja kertoo, että ei se ollut tarkoitus, niin mä en pääse irti siitä, Aliisa selittää itkua nieleskellen.

Esa myöntää, että hänen on syytä pyytää anteeksi reaktiotaan ja aiheuttamaansa mielipahaa. Myös Aliisa pyytää Esalta anteeksi sanojaan.

Kaikesta huolimatta parin välillä näyttää koko ajan säilyneen hyvä keskusteluyhteys. Tonyn tapaamisen jälkeen pariskunta antaa kotimatkalla hyvästelypusut, kun Aliisa hyppää junaan.

Ensitreffit alttarilla Avalla tiistaisin klo 21.00.

Melanie

”Kun se luottamus tulee rikottua...” Ensitreffit alttarilla -parilla mielipaha räiskähtää esiin

Harmi, että tämä pari valittiin yhdeksi pariksi mukaan ohjelmaan. Samalla hukattiin mahdollisuus kahden muun ihmisen löytää toisensa ja saada kenties toimiva, loppuelämän suhde. Edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, luultavasti molemmat ovat kehuneet itsensä liian joustaviksi ja helpoksi ihmiseksi, jotta pari löytyisi. Itse en kuitenkaan haluaisi jakaa elämääni noin tiukan oloisen miehen kanssa kuin Petri. Liian kaavoihin kangistunut ja ei yhtään pelivaraa.
Lue kommentti