Sarin ja Antin elämä on mullistunut hetkessä. Kesällä tavannut pari avioitui ensinäkemältä ja yhteinen lapsi syntyy keväällä. Kuva: Ava
Sarin ja Antin elämä on mullistunut hetkessä. Kesällä tavannut pari avioitui ensinäkemältä ja yhteinen lapsi syntyy keväällä. Kuva: Ava

Kesällä televisio-ohjelmassa avioitunut pari saa perheenlisäystä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella avioituneet Sari, 34, ja Antti, 35, saavat vauvan, kertoo MTV.

Parin esikoisen on määrä syntyä keväällä.

Kaksikko sanoo olevansa todella onnellisia ihanasta uutisesta.

– On jännä tunne, kun huomaa, että unelmat toteutuvat, Antti sanoo.

Asiantuntijoiden toisilleen valitsemat Sari ja Antti tapasivat ensimmäistä kertaa viime kesänä omissa häissään.

Parin väillä näytti kipinöivän heti ensinäkemältä.

– En tiedä, oliko tämä rakkautta ensisilmäyksellä, mutta siinä oli jotenkin tosi lämmin tunne ja tietynlainen kosketus toiseen ihmiseen. Ja nimenomaan se tunne, mitä mä oon koko ajan tuntenut – se että me ollaan nyt yhdessä. Antti tuntuu tutulta, ja on tosi kotoisa ja leppoisa olo hänen kanssaa, Sari totesi heti vihkimisen jälkeen.

Putous palaa ruutuun jo 9. kerran. Sen kunniaksi on aika muistella Armi Toivasen, Krista Kososen, Aku Hirviniemen ja muiden vanhojen Putous-tähtien sketsihahmoja.

Putous-ohjelman 9. kausi alkaa MTV3:lla la kello 19.30.

Brittisarjan seitsemännen kauden jaksoissa pohditaan tuttuja teemoja –  Adam päättää ottaa seuraavan askeleen suhteessaan ja David havittelee seurapiirikaunotarta.

IS TV-LEHTI:  Apua! Joko Tina (Leanne Best) on tullut raskaaksi? Ja menettääkö Adam (James Nesbitt) jälleen puolisonsa, kun synnytys alkaa hurjalla tavalla? Yhtäkkiä tosin ollaan hulvattomassa musikaaliesityksessä, jolloin katsoja aavistaa, ettei kaikki ole ehkä sitä, miltä näyttää.

Brittiläisen Rimakauhua ja rakkautta -sarjan (Cold Feet) uusi seitsemäs kausi alkaa hauskasti ja jatkuu sympaattisena jaksona, joka tarjoaa hyvää mieltä ja välillä liikutuksenkin hetkiä.

On hienoa, ettei Mike Bullenin luoma sarja ole menettänyt tenhoaan, vauhtiaan eikä sympaattisuuttaan, vaikka näyttelijäporukka on keski-ikäistynyt kunnolla.

Sarjan uuden kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistiin jo C Moressa kerralla, mutta nyt lineaarisenkin television katsojat pääsevät mukaan.

Adam ja Tina ovat siis pari. Juonikuvion pystyi näkemään heti, kun he tapasivat toisensa viime kaudella, jolloin rakastettu sarja palasi kotikatsomoihin 13 vuoden tauon jälkeen. Tuolloin Adam oli kuitenkin menossa naimisiin aivan toisen naisen kanssa.

Nyt podetaan rimakauhua siitä, pitäisikö uusi suhde nostaa seuraavalle tasolle. Keskeisiä kysymyksiä pohditaan myös ystävyyssuhteiden merkityksestä ja urakäänteistä, joissa tapahtuu melkoisia yllätyksiä.

Mainion purevasti tarinassa komppaa mukana viime kaudella isoon rooliin nostettu jälkikasvu aivan omine rimakauhuineen.

Viisikymppisten Adamin, Jennyn (Fay Ripley), Peten (John Thomson), Karenin (Hermione Norris) ja Davidin (Robert Bathurst) elämä on siis yhtä draamaa ja komediaa edelleen Manchesterissa.

Mahtava uutinen on se, että sarjasta on tekeillä tänä keväänä myös kahdeksas kausi.

Rimakauhua ja rakkautta, MTV3 la klo 21.00