Oijoi, kyllä nyt on kaunottaren vaikea rakastua sankariin, jolla on ihan arpi kasvoissa.

Amerikkalaiskanava CW tuntuu erikoistuvan sarjoihin, joissa tärkeintä on, että kaikki näyttelijät ovat tuhottoman hyvännäköisiä. Parhaillaan heidän tuotannostaan Suomessa pyörivät esimerkiksi Valtiatar, Eloonjääneet ja Star-Crossed – Maailmat vastakkain. Samaa satsia on myös uutuus, joka on lainannut nimensä vanhalta sadulta Beauty and the Beast, Kaunotar ja Hirviö. Asiaan kuuluu, että hirviö-nimityksen käyttäminen epätodellisen komeasta pääosahepusta (Jay Ryan) lähinnä naurattaa.

Tulee mieleen ikivanhat Angelica-kirjat ja -elokuvat, jotka myös ammensivat samasta lähteestä: kirjojen mukaan Angelica naitettiin suunnilleen groteskin rumalle, rammalle miehelle, jota sitten elokuvissa esitti peräti yhdellä karismaattisella arvella varustettu ”kammotus”.

Uutuussarjan romanssin toinen osapuoli on Smallvillesta tuttu Kristin Kreuk. Hän esittää poliisietsivä Cat Chandleria, joka kohtaa pedon ensi kertaa jo teini-iässä. Silloin hirviö pelastaa kaunottaren varmalta kuolemalta. Kas kun Cat on jättänyt autossaan meikkauspeilin valon palamaan, mikä on tyhjentänyt auton akun. Tämä varsin uskottava juonenkäänne sattuu juuri samana iltana, kun rosvot päättävät ryöstää kapakan, jossa Cat toimii baarimikkona.

Ihan ehtaa purkkaa.

Beauty and the Beast, Hero klo 21.00