Brittitoimittaja neuvoo noviiseja nettideittailun saloihin. Kiinnostava dokkari, vaikka kaikkia vinkkejä ei voi tosissaan ottaakaan.

Pirteä brittitoimittaja Dawn O'Porter seuraa kaksiosaisessa dokumentissa, onnistuuko pariltakymmeneltä britiltä rakkauden etsintä nettimaailmassa. Testihenkilöt ovat noviiseja nettideittailussa ja saavat matkan varrella neuvoja Dawnilta ja asiantuntijoilta. Ensimmäisessä jaksossa pureudutaan oikean nettipalvelun valitsemiseen ja siihen, kannattaako nettideittailusta maksaa. Sekä tietysti tärkeimpään, eli millainen profiili itsestään kannattaa rakentaa.

Kovasti kotimaahansa sidottu tupladokkari on ihan kiintoisa, mutta suomalaiselle se tarjoaa vain rajatusti hyödyllistä tietoa. Meillä on omat sivustomme ja myös omat tilastomme. Vai pitääköhän universaalisti paikkansa, että kristityt valehtelevat nettiprofiileissaan enemmän kuin ateistit ja että vegetaristit ovat roisimpia kuin lihansyöjät? Niin Dawn nimittäin väittää. Kaikista rehellisimpiä ovat kuulemma skotit. Ei siis muuta kuin kilttimies kiikariin!

Nettirakkautta, AVA klo 21.00

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla