Me Naiset
|
inka simola
Selviytyjissä ovat mukana vielä Sampo Kaulanen, Janni Hussi, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Katja Ståhl ja Juhana Helmenkalastaja. Kuva: Nelonen
Selviytyjissä ovat mukana vielä Sampo Kaulanen, Janni Hussi, Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Katja Ståhl ja Juhana Helmenkalastaja. Kuva: Nelonen

Tuottajan mukaan Selviytyjissä nähdään vielä amulettiin liittyvä yllätys. Finaalijaksossa kilpailun voittaja saa päättää, kumman hävinneestä kilpailijasta hän valitsee finaaliin.

”Tämä on viimeinen heimoneuvosto, jossa amuletit ovat voimassa. Miettikää tarkkaan, miten korttinne pelaatte ennen seuraavaa heimoneuvostoa, jossa amuletitkaan eivät ole enää turvananne.”

Näihin juontaja Juuso Mäkilahteen sanoihin päättyi viime sunnuntain Selviytyjät eli 10. jakso. Amulettisääntö on hämmentänyt katsojia ja saanut miettimään, onko loppukaudella joitain muitakin yllätyksiä. Entä miten ohjelma etenee tästä eteenpäin?

”Amulettiasiassa on luvassa vielä yllätys.”

– Amulettiasiassa on luvassa vielä yllätys, sillä saarella tulee sellainen vielä olemaan, ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas suostuu paljastamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Baas kertoo myös, että jaksossa 12 ei tulla näkemään heimoneuvostoa. Tämä kuulostaa järkevältä, sillä jos jokaisessa jaksossa yksi kilpailija lähtisi kotiin, viimeisessä jaksossa jäljellä olisi enää kaksi kisaajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Kilpailun voittaja saa päättää kumman kahdesta hävinneestä ottaa mukaansa finaaliin.”

Joillekin katsojista on jäänyt myös epäselväksi, kuinka monta kilpailijaa finaalissa nähdään.

– Kun kolme selviytyjää on enää jäljellä, nähdään kilpailu, jonka voittaja saa päättää kumman kahdesta hävinneestä hän ottaa mukaansa finaaliin. Lopulta heimoneuvoston lauteilla istuu siis kaksi kilpailijaa, ja juryn jäsenet käyvät kirjoittamassa äänestyslappuun sen nimen, jonka haluavat voittajaksi, Baas selventää.

Tällä hetkellä juryn jäseninä ovat Sara Chafak ja Musta Barbaari eli James Nikander. Ainakin he ovat siis päättämässä, kuka voittaa 30 000 euroa.

Selviytyjät Nelosella sunnuntaina kello 20.30. 

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat saman Sanoma-konserniin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla