Me Naiset
|
Tarja Ollikainen
Vuokko Hovatta (edessä) ja Terhi Kokkonen (takana) Ruisrockissa kesällä 2017. Kuva: Yle Kuvapalvelu
Vuokko Hovatta (edessä) ja Terhi Kokkonen (takana) Ruisrockissa kesällä 2017. Kuva: Yle Kuvapalvelu

Teema näyttää tv:ssä sekä Ultra Bran Ruisrock-keikan että Tampereen-keikan vuodelta 2000.

IS TV-LEHTI: Ultra Bra teki kesällä lyhyen paluun, kun se esiintyi kolmella festarikeikalla. Nyt yhtye nähdäänTeemalla. Ultra Brata kuullaan livenä sekä tuoreella comeback-keikalla että Tampere-talolla vuosituhannen alussa.

Ruisrock 2017: Ultra Bra ja sen jälkeen nähtävä Ultra Bra Tampereella 2000 ovat tosifaneille oikea lahjapaketti. Muille kokonaisuus on ehkä hieman puuduttava kolmetuntinen, vaikka molemmat konserttitaltioinnit ovatkin kuvaukseltaan ja äänentoistoltaan huippuluokkaa.

Yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1994–2001. Muutamia pistokeikkoja lukuun ottamatta hiljaiseloa pitänyt bändi osoittaa, että pidempikin tauko tekee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turun Ruisrockissa heinäkuussa taltioidulla keikalla nähdään tuotteliaimpien vuosien 12-henkinen ja energinen kokoonpano jousien ja torvien säestämänä. Encoren aikana joukkoon liittyy yllätysvieras, alkuvuosien laulaja Anna Tulusto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun vertaa Tampere-talolla 17 vuotta aiemmin tehtyyn taltiointiin, on tämän kesän keikassa aivan erilaista virtaa.

Toki Tampereen konserttipaikasta johtuen tunnelma ei ole aivan samanlainen kuin Ruisrockin ulkolavalla, jonka edessä parikymmentä tuhatta fania taputtaa käsiään ja laulaa kappaleiden mukana.

Tampere-talolla vuosia sitten esiintyessään yhtye tuntui jo leipiintyneen suosioonsa ja tulkitsee kappaleita hiukan ulkokohtaisesti.

Kahden ohjelman hittikimaran aikana kuullaan kahteen otteeseen tutuimmat kappaleet Sinä lähdit pois -hitistä Tyttöjen väliseen ystävyyteen.

Yle Live: Ruisrock 2017: Ultra Bra ja Ultra Bra Tampereella 2000 Teema & Fem la 26.8. klo 20.00 ja 21.30

Sisältö jatkuu mainoksen alla